Snap

Kinect Star Wars

Heb jij altijd al willen weten hoe t zou zijn om Luke Skywalker te zijn? Nu kan het! Xbox 360 komt met Kinect Star Wars, een nieuw spel voor trouwe Star Wars fans!

Star Wars Kinect

Kinect voor de Xbox 360 is een fantastisch stukje technologie. Je hebt geen controller meer nodig want jij bent zelf de controller! Met dit nieuwe spel kan je volledig in de huid van verschillende karakters van Star Wars kruipen. Heb je er altijd al van gedroomd om Prinses Leia te zijn? Nu kan dat dus! Voor de kleintjes onder ons is dit spel ook super leuk om te doen. Ze kunnen goed hun energie kwijt met dit spel, omdat ze actief mee spelen met hun computer spelletje!

5 Spelmogelijkheden

Gelukkig is dit spel niet alleen leuk voor onze stoere kleine mannen, voor onze kleine prinsesjes is dit spel ook fantastisch! Door de 5 verschillende spelmogelijkheden kunnen we allemaal een spel spelen dat wij het leukst vinden! Ja, ook de mama's en papa's kunnen enorm veel plezier beleven aan deze game! De 5 spelmogelijkheden die je kunt spelen zijn:

    • Jedi Destiny Mode: Dark Side Rising: Reizend door de Galaxy leer je om een echte Jedi te worden. Leer vechten met een Lightsaber, bestuur Speeder Bikes en Landspeedes en raak betrokken bij strijdkrachten van het Empire in intense ruimtegevechten!
    • Podracing: In de Galaxy geldt dit als een van de gevaarlijkste sporten! Je kan je eigen racer kiezen, je eigen Pod ontwerpen en op veel verschillende parcours racen! Dit is je kans om samen met de racers van de Boonta Eve te strijden in herkenbare podraces.
    • Rancor Rampage: Dit gedeelte van het spel is hartstikke leuk voor actieve kinderen! Lekker stompen, springen, grijpen en gooien en geloof me, na een uurtje zijn ze uitgeteld! Ze kunnen in de huid kruipen van echte Rancors en al hun capaciteiten ontdekken in gevechten tegen Stormtroopers en Droids!
    • Galactic Dance Off: Dit spelletje is leuk voor alle vrouwen in huis, jong tot oud! Leuke popliedjes die in een Star Wars jasje gestoken zijn waarop je je beste moves kan laten zien! Dansend kan je Darth Vader verslaan, of natuurlijk iedereen versteld laten staan van je danskwaliteiten tijdens de "Solo Style"
    • Duels of Fate: In dit onderdeel kan je je Jedi vaardigheden verbeteren en vergroten om tijdens de Jedi Destiny Mode te gebruiken. In een-op-een gevechten train je zo je vaardigheden om de Dark Side te kunnen verslaan! De ultieme Star Wars fanstasie om in een een-op-een vechtervaring jouw Jedi vaardigheden te verscherpen tegen de Dark Side.

Voor het hele gezin

Door deze verschillende spelmogelijkheden is er voor iedereen in het gezin wat wils! Lekker een dansje wagen voor moeders met de Galactic Dance Off, papa kan zich uitleven met de Rancor Rampage en de kinderen kunnen leren om een Jedi te worden met de Jedi Destinu Mode: Dark Side Rising. Door dit spel zijn je kinderen lekker actief bezig en kan je zelf ook lekker aan je conditie werken!

Kopen?

Kinect Star Wars is vanaf 3 april hier te koop voor 49,99!