Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kindermode als je als mama totaal geen mode gevoel hebt

Dagje shoppen in Amsterdam, Frendz, Zara, V&D, Footlocker, Film, Pathe, K3 Dierenhotel

Heerlijk een weekje vrij samen met de kleine meid! Bedacht om naar Amsterdam met de bus te gaan en dan naar de Bioscoop te gaan waar door de weeks in Amsterdam in Pathe de Munt K3 om 10.40 uur draait dit in vergelijking tot andere bioscopen waar de film alleen op woensdag middag en in het weekend draait.

Zo gezegd zo gedaan.. Vroeg de bus wat al een feest was en daarna in de tram gestapt naar het Muntplein. De bioscoop ging pas om 10.30 uur open dus nog even een rondje gelopen en koffie gedronken samen. Wat een feest nu al. Verteld dat we naar de bioscoop gingen en mijn kleine meisje zei dat ze dat nog nooit had gedaan en er heel veel zin in had. De film was hilarisch en echt een aanrader voor kleine k3 fans.

Hierna kon natuurlijk een bezoekje aan de Mac Donalds niet vergeten worden die zat er immers naast en omdat het toch al zo een feestdag was even een Happy Meal gegeten, waarna we voldoende brandstof hadden om een leuk nieuw outfit te kopen. Aangezien ik zelf al heel veel problemen heb met mode en graag hulp nodig heb om een leuk outfit te scoren was het natuurlijk best spannend. Als eerste belandde we bij de Vroom and Dreesman.

Hier ervaar ik weinig hulp, gelukkig stonden er een paar poppen en stiekem, na passen en dan even wachten tot hopelijk iemand even komt zeggen dat het leuk staat, maar helaas dit zat er niet in. Ik moest het dus maar doen met mijn eigen ingeving. Nu snap ik weer waarom ik altijd online shop, hier staan tips en combinatie tips zodat ik hier mijn steun aan kan vinden en mijn kleine princess niet voor paal loopt!! Alleen val ik dus ook echt totaal voor merkkleding van PomPom, chaos and order, cakewalk, moodstreet - een zeer brede smaak zoals je ziet! En nu ging ik bij de V&D naar binnen waar ze eigen merk Frendz verkopen maar dat deed er dus totaal niet toe want het zag er hip en schattig en vooral kleurig uit, hier houd ik dan ook van.

Ik heb dus een outfit voor mijn kleine meid hier gekocht, ik was 50 euro kwijt voor legging, broekje (short), 2 shirts en een vestje naar mijn idee een super koop en wat zag ze er hip uit.

Hierna liepen we langs de footlocker kids waar ik super leuke schoentjes van converse zag, wit met een roze streep ideaal en ze zagen er stevig uit wat wel een van mijn voorkeuren voor schoenen is. Mijn meisje heeft een stevige schoen nodig. Helaas hadden ze hier haar maatje niet, maar in de computer stond dat verderop op de nieuwmarkt de footlocker haar maatje wel hadden. Nou dan loop ik daar later wel langs.

Hierna even bij de Zara naar binnen gelopen waar ze vooral kleding hebben naar mijn idee voor sjeike meisjes en een klein beetje casual, je moet dus goed zoeken.. Haha.. en ik als lastige a modieus type vind dit lastig, waarom staan er niet heel veel voorbeeldjes boven de kleding zodat je kan kijken wat je kan combineren en dergelijke. Maar ja.. Een leuke velours broek gespot met een leuk shirt gewoon voor een makkelijke dag maar dan toch nog hip dacht ik!

Hierna de footlocker waar ze de schoenen zouden hebben.. helaas ze stonden niet in het rek, even vragen en het meisje vroeg of ik een code mee had, nee niet gekregen maar konden ze niet bellen naar het filiaal de beste man die me geholpen had zou vast nog weten welk nummer de schoen die ik wilde had. Nou dat konden ze daar niet. Na aandringen dat ze in de computer hadden gekeken en dat hij hier moest zijn stuurde het meisje een jonge man naar me toe die wist over welke schoen ik het had en zei dat hij boven even ging kijken. En ja hoor de juiste maat en dus had ik een super leuke sneaker voor een leuke prijs erbij!!

Zo trots als een pauw naar huis met twee leuke outfits waarvan 1 nog te combineren valt met 2 verschillende shirts.. wat wil je nog meer als A modieuze mama..

Ben benieuwd naar wat jullie er van vinden en mogelijk misschien sites met tips voor kinderkleding. Nu heb ik voor weinig geld leuke outfits terwijl ik normaal voor een setje al minimaal 120 euro kwijt ben, als dit ook kan is dat ook prima.. ben benieuwd..

Zie onderstaande URL voor outfits krijg ze niet geupload op deze blog http://instagram.com/p/lrd9fPyPTk/