Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kinderkleding; wat geef jij er aan uit?

Sinds ik moeder ben shop ik meer voor de meiden dan voor mezelf. Niet dat ik mezelf verslons, maar wat is het toch leuk om je kind in die nieuwe, schattige kleertjes te zien. Gelukkig koop ik zelden iets voor het volle pond, maar onbewust gaat er volgens mij toch behoorlijk wat geld in zitten. Binnenkort maar eens bij gaan houden...

Kinderkleding...wat geef jij er aan uit?

9 jaar geleden

http://www.kinderkledingonline.nl/ Dit vind ik een leuke website om kinderkleding te kopen, en het is ook niet zo duur.

10 jaar geleden

Ja, nieuwe kleertjes ( met kaartjes )shoppen op Marktplaats heb ik ook ontdekt....is geweldig!

10 jaar geleden

Ik koop wel bewust kleding voor onze dochter. Vind het heerlij kom te shoppen maar kijk zeker wel naar de prijs. Op markptlaats zijn ook vaak hele leuk sets (nieuw) te koop en voor een leuk prijsje ziet je kindje er weer leuk uit. Zeeman en Wibra zijn ook favoriete winkels en dan vooral ook nog in de aanbieding ;) De spijkerbroeken koop ik meestal bij H&M of Hema, wel wat duurder maar gaan lang mee en blijven goed in de was :D

10 jaar geleden

Hahahaha. De oudste verslijt de boel omdat hij buiten lekker bezig is met rennen, vliegen, vallen en weer opstaan en overal in klimt, het is echt een aap. En de jongste kruipt...dus ja, dat verslijt wel. Ik moet zeggen dat afgezien van de kosten ik het ook niet erg vind om kleertjes voor ze te shoppen, tis echt veel te leuk. Al kan ik soms wel wat jaloersig naar de meisjeskledingrekken kijken, daar is echt zooooooooveel meer te kiezen.