Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kinderkamer met Uilen, Hip en Trendy

babykamer idee? Muurschildering met uilen, combineer met mooie kinderkamer accssoires

Zodra je gaat beginnen met het inrichten van een babykamer of kinderkamer, google je eerst urenlang om zoveel mogelijk ideeën te vergaren. Ik kan me nog herinneren toen ik zwanger was dat ik uren achter internet plaatjes en ideeën aan het verzamelen was. En uiteindelijk wist ik nog niet waar ik moest beginnen.

Op het moment zijn Uilen helemaal hip voor in de kinderkamer en babykamer. Bij ons in de webshop merken we dat goed. Onlangs kwam ik een leuk idee tegen voor een muurschildering die ik even wil delen. Zoek op internet een plaatje of tekening van een boom of vogelkooi. Kijk ook eens goed naar getekende uilen. zoek in google. Er komen zo prachtige ideeën naar voren). Teken en Schilder de kooi en/of boom op de muur, het mooiste is als je hiervoor dezelfde verf gebruikt als die je bijvoorbeeld voor de babykamer meubels hebt gebruikt. Schilder er ook een paar uilen bij. Hou het simpel. Voor de minder creatieven onder ons, er zijn ook prachtige babykamer muurstickers te koop van bomen en vogels.

Zodra de muurschildering klaar is bevestig je aan de muur op de boom een vogelhuisje, kasthangers met vogeltjes of plak er muurstickers bij. Combineer het geheel met leuke uilen accessoires. Bij Dreumes enZo hebben we hippe sierkussens van uilen, maar ook bijvoorbeeld kapstokhaakjes, hier kan mooi een badjasje aan.

12 jaar geleden

Ik vind uiltjes zo leuk, is helemaal de trend van nu!

12 jaar geleden

de kinderkapstok van Dreumes enZo is leuk als kerst cadeau!

12 jaar geleden

De natuur tekeningen van www.shutterstock.com zijn wel heel erg leuk!