Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kinderfeestjes: vanaf welke leeftijd?

Vanaf welke leeftijd begin jij met kinderfeestjes? En vier je het thuis of ga je naar bijvoorbeeld een kinderboerderij of indoor speeltuin? Eet je gezond met de kinderen of sta je zelf pannenkoeken te bakken?

Ik ben reuze benieuwd naar jullie ervaringen, tips en adviezen.

10 jaar geleden

hoi, ik heb het pas in groep 2 gedaan toen werd ze 6 jaar. het is allemaal al zo veel en spannend voor ze. het feestje heb ik thuis gevierd. broodjes knakworst gegeten en diadeems geverfd, cupcakes versierd en het doosje ook. afgesloten met een lekker ijsje.

10 jaar geleden

Hoi, Wat een leuk kinderfeestje. Wat goed dat je het niet al te lang hebt gedaan. Het is al spannend genoeg voor de meeste kindjes. Ja, broodje knakworst blijft naast pannenkoeken favoriet hè op die leeftijd. Lekker, makkelijk en success guaranteed. Jonge kinderen zijn snel tevreden. Met een paar snoepjes, koekjes en een leuk klein hebbedingetje zijn ze al helemaal blij. Leuk van je gelezen te hebben. Groetjes, Monica

10 jaar geleden

Het viel reuze mee met de rommel, we konden een gedeelte van de spelletjes buiten doen. We hebben het vanuit school (12.30 uur) tot 15.00 uur gedaan, dus dan heb je ook nog het eten erbij (broodje knakworst) en dan is die tijd zo voorbij. Mijn zoontje is in februari jarig, we hebben mazzel gehad met het weer;) Verder hebben ze zelf dino maskers gemaakt en die mochten ze meenemen en een dino puzzel met wat dino koekjes erbij, ze waren super blij en daar draait het toch om?! Succes verder!

10 jaar geleden

Ja, dat geloof ik graag dat het intensief is met 8 kleuters. Aan de andere kant is het ook genieten hoor. Als je ziet hoeveel plezier ze samen kunnen hebben en hoe tevreden ze al kunnen zijn door met elkaar te spelen. Leuk hoor. Ja, pannenkoeken zijn favoriet hè bij zowel jongere als oudere kinderen. Leuk om te lezen hoe jullie kinderfeestje was!