Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kinderfeestje jonge spionnenspel (deel 1)

Na een lange speurtocht op het web, zijn wij uitgekomen bij een spionnenspel van Hexos Mysteries voor het kinderfeestje van Zoe.

Spionnenmissie: Deel 1

En dan is het eindelijk zover, zegt mijn dochter Zoe. Mijn kinderfeestje waar ik zo lang op heb gewacht. Wij hebben het een tijdje uit moeten stellen wegens een verbouwing thuis. Na een lange speurtocht op het web, zijn wij uitgekomen bij een spionnenspel van Hexos Mysteries.

Het lezen van de reacties van de ouders en de foto's van de enthousiaste kinderen overtuigden ons om dit te gaan doen. Via de webshop kun je het spel bestellen. Wij hebben gekozen voor het Mysterie van Hotel Mooizicht (klinkt spannend)... Zoals de website het zegt voor 80% binnen, wij kiezen graag voor zekerheid en willen niet afhankelijk zijn van het weer.

Het pakket ontvingen wij na het bestellen met twee werkdagen. Erg snel en mijn dochter die heeft het niet meer. Mama, de uitnodigingen moeten mee naar school, anders kunnen mijn vriendinnetjes niet komen. Deze zijn nu mee naar school en de reacties van de ouders waren allemaal erg leuk. Niemand heeft nog van een spionnenspel gehoord. Dus dat is alvast een succes.

Nog een paar dagen en dan is het zover. Zoe kan niet wachten, ze heeft er zo ontzettend veel zin in. Ik ga nu nog even op zoek naar wat leuke aanvullende materialen voor de missie. Op de webiste zag ik ook nog een paar leuke petjes en posters. Helemaal leuk om dat erbij te doen.

Tot later!

Lees hier: Deel 2

10 jaar geleden

Wij hebben uiteindelijk voor de missie spionnen in nood gekozen, dus toch wel een buitenspel.

10 jaar geleden

Inderdaad, dan is het misschien een aanrader. Ik laat het je weten.

10 jaar geleden

daar moeten we nog minimaal 5 jaar voor wachten maar wel erg leuk voor als ze oud genoeg is

10 jaar geleden

@nahsuusje, ik laat het jullie weten. Ik zal een blog schrijven over deze missie. Neem anders eens een kijkje op de website: www.hexos.nl. Is echt erg leuk!