Snap
  • Kind
  • Gezond
  • kinderen
  • griep

Kinderen en een griepje....

Zo bijzonder hoe jonge kinderen omgaan met een griepje. Zelf kun je dagenlang echt niet in orde zijn maar ik heb 2 zoons die gaan er ieder op hun eigen manier mee om. Het gaat ook net als bij hun vader. Als ze ziek zijn, dan is het in het weekend.

En ja hoor, zo ging het ook bij mijn jongste spruit (ruim 2,5 jaar). Zondagochtend lekker ontbeten en hij had ook gewoon lekker mee gegeten, niets aan het handje. Hij speelt leuk met zijn broertje en zusje en even later zijn ze als echte kerels aan het ravotten. Na een tijdje klieren komt hij huilend naar me toe. Ik dacht dat hij zich zeer had gedaan dus ik vraag waar hij ‘au’ heeft. Hij hangt al huilend even op m’n schouder en een tel later weet hij niet hoe snel hij van me af moet komen. En daar kwam de boosdoener……een deel van de vloer lag er helemaal onder….gelukkig hebben we plavuizen. Maar hij voelde zich zooooo beroerd.

Na wat poetswerk moest hij nog een keer. Dit keer netjes in de emmer. De hele middag heeft hij geslapen. En wat denk je? Hij was klaar met ziek-zijn. Hij komt uit bed en gaat direct lekker buitenspelen. Geen tijd te verliezen en geen tijd om iets te drinken. Hup, naar buiten. Het bijzondere is dat hij ook echt niet meer ziek was.

Zo snel kan dat gaan….kinderen en een griepje.

9 jaar geleden

Net bedacht hoe we een beonyilgssnsteem kunnen gaan gebruiken. Hier staan zeker goede tussen om mee aan de slag te gaan. Het spreekt toch meer als het met leuke kleuren ed is, dan alleen een wit blaadje. Je hebt ons al wat werk uit handen genomen, wat ook fijn is;)

12 jaar geleden

gelukkig was hij ook zo weer beter, er is niets zo vervelend dan een kind wat ziek is geweest en maar hangerig blijft, ook voor het kind maar ook voor de ouder(s)