Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kinderarbeid

Die arme kinderen van mij worden onderworpen aan zware kinderarbeid ... alhoewel ...

10 minuten geleden keek ik eens om mij heen ... maxispruit pleite, want hij doet een boodschap voor mij ... minispruit druk in de weer met een stofzuiger om onze ontbijtrommel weg te krijgen ... pure kinderarbeid!

Die arme kinderen van mij worden regelmatig onderworpen aan zware kinderarbeid. Vanochtend nog moesten ze zelf de tafel dekken, terwijl ik de bekers melk inschonk. En daarna moest minispruit dus stofzuigen, terwijl maxispruit sla ging halen. Gisteren moesten ze nog hun eigen bedden afhalen, zodat ik alle beddengoed kon wassen. Die dikke glimlachen, die ze erbij opzetten, houden mij niet voor de gek, die arme kinderen moeten wel vreselijk lijden onder deze kinderarbeid!

En is mijn vloer dan schoon? Meh, hangt er vanaf wat je definitie van schoon is. Er ligt na minispruit zijn noeste arbeid minder zand dan ervoor. En die boodschap, is dat goed gegaan? Heus wel, als ik het niet erg vind om een salade te maken met andijvie in plaats van ijsbergsla. En het bedden afhalen, ging dat naar behoren? Ja hoor, en de vloer was meteen ook aangeveegd met het matras.

En nu vraagt minispruit of hij voor mij een was aan mag zetten. Je ziet het, het arme schaap is volledig gehersenspoeld! Muwahahahahaha!

9 jaar geleden

Arme gupjes!

Haha leuk geschreven!!

10 jaar geleden

Gewoon samen doen, dan komt het vanzelf wel

10 jaar geleden

Haha leuk geschreven en zo herkenbaar. Ik wacht nog steeds op de dag dat Quin zelf een was gaat draaien. Want dat zit steeds in een kleim hoekje.