Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kijk: als de lamp aangaat, dan zie je een uil!

Mensen vragen me redelijk vaak of ik niet een heleboel leuke spullen, die ik heb ingekocht voor mijn webwinkel, zelf hou. Bijv. een lamp.

Mensen vragen me redelijk vaak of ik niet een heleboel leuke spullen, die ik heb ingekocht voor mijn webwinkel, zelf hou. Met twee kids in huis niet zo heel gek natuurlijk. Maar joh, als ik daaraan begin, dan puilt m'n huis binnen no-time uit! Natuurlijk zijn er wel eens spulletjes die hier in huis terecht komen, maar eigenlijk valt dat dus reuze mee! Maar toen de geruite uilen-lamp van Little Dutch hier binnen kwamen en m'n dochtertje die ene knalroze zag... Drie keer raden, die hangt nu dus in haar kamertje!

Ze zijn dan ook ontzettend leuk, de silhouette-lampen van Little Dutch. Als het licht uit is, dan is het een geruite lamp (verkrijgbaar in 7 kleuren!) en zodra je het licht aandoet, verschijnt er een hip uiltje!

En heb je liever iets anders... Er zijn ook silhouette-lampen met vogeltjes, vliegtuigjes, dieren en robotjes!

Wil je ook zo'n leuke originele lamp? Kijk dan even op Aapje4kids.nl!

Tot de volgende blog!

11 jaar geleden

Ook gezien op de 9 maanden beurs, ontzettend leuke lampen!

11 jaar geleden

Hele leuke lampen hoor!!