Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • IkenIk
  • Kiddorable
  • Laarsjes

Kiddorable laarsjes

Wat hebben we gedurende de zomermaand bij IKenIK al verschrikkelijk veel regen gezien zeg, je zou zeggen dat de wolken ook een keertje leeg zouden zijn. Met het oog op dit uiterst gezellige "herfst"-weer maar ook rekening houdend met het feit dat niets zo veranderlijk is als het weer en in augustus de badjes best wel weer in de tuin kunnen staan...is het in de maand augustus "spetter-spat-maand" bij onze winkel.

In Deventer zijn we dit jaar bij de laatste lichting die vakantie kreeg. Ik zag op tv zelfs al items van moddervoetbal wedstrijden voor kinderen op campings om toch maar activiteiten voor de kinderen te kunnen bedenken. De rubberlaarzen vonden gretig aftrek in onze shop de afgelopen tijd. Loopt een kindje namelijk met kleine lieveheersbeestjes aan zijn of haar voeten door de plassen met bijpassend jasje en paraplu in rood met zwarte stippen worden mensen toch altijd vrolijk. De laarsjes van kidorable zijn gemaakt van rubber met allemaal een 100% katoenen binnenvoering en verkrijgbaar voor kinderen tot ca 7 jaar. Van piraat tot brandweer en van lieveheersbeestjes tot vlinders. Voor elk paar kleine voetjes is een mooi stel laarzen te vinden om door de plassen te stampen.

Toen ik nog voor de klas stond in Amsterdam was het altijd een feestje om met de kinderen een regenfeestdag te houden. Als de voorspellingen slecht waren namen we allemaal onze laarzen en regenjassen mee en gingen we fijn een kwartier spetteren........maar in de zomer wil ik toch liever dat het lekker zonnig is.

En toch zijn ook dan laarzen reuze handig. Als je bijvoorbeeld de camping over moet, zo rond een uurtje of vijf in de ochtend om naar de wc te gaan met de kinderen dan is het ook fijn dat ze droge en warme voetjes houden terwijl ze door het dauw op het gras heen stappen.

Bij IKenIK staan de kidorable laarzen centraal in de "spetter-spat maand". Iedereen kan ons een mailtje sturen waarin men aangeeft welke laarsjes men kiest voor zijn of haar dochter of zoon met daarbij de schoenmaat. Aan het eind van de maand verloten we dan een paar laarzen voor jongensvoeten en een paar voor meidenvoeten. Dan is het inmiddels alweer september en kunnen de bijpassende regenjassen, rugzakken en paraplu's uitgekozen worden door papa en mama in de winkel van IKenIK.

Ga dus snel naar IKenIK en kies uw favouriete laarzen voor zoon of dochter en doe mee! Wie weet loopt uw zoon of dochter dan binnenkort wel hip door de plassen. Je zou, alleen al om de laarzen hopen dat het regent, maar zover wil ik niet gaan. Met het weer van de afgelopen maand in mijn achterhoofd hoop ik toch echt nog even op wat "zonne-energie". En mocht die wens in vervulling gaan kunt u alsnog terecht bij IKenIK voor de uitgebreide collectie zwemkleding.

Met het spetter-spat thema van de maand augustus kunnen we nog alle kanten op. Bezoek snel IKenIK en maak dus kans op laarzen naar keuze. Graag tot ziens in onze webwinkel.

Win een van de leuke Kidorable spetterlaarzen! Klik op de onderstaande afbeelding om direct kans te maken.

12 jaar geleden

Wat een superleuke, stoere, laarzen! En herkenbaar voor elk kind. Niet alleen om in de plassen te stampen maar ook gewoon om lekker vies te worden. Ik heb de lieveheersbeestjes laarzen maat 23 gelijk op het verlanglijstje van mijn dochter gezet. Maar natuurlijk hopen we dat we een paar winnen en ze weg kunnen strepen van haar lijstje.

12 jaar geleden

Spetter-spat maand? Ja, deze laarsjes komen zeker van pas! Aangezien we met enige regelmaat ook de laarsjes binnen aan kunnen doen i.v.m. lekkage. En de jongste (jongen, maat 23) zal vast wel iets leuks kunnen bedenken, om met zijn laarsen doorheen te stampen!!

12 jaar geleden

Spitter spetter spater, lekker met die leuke kikkerlaarzen in het regenwater. Kwakkerdekwak, ze halen een nat pak. Maar ze hebben lol voor tien, en een kus voor die kikkers op de laars; het worden prinsesjes misschien. Ha ha ha! Maatje 29 is de goede maat, zodat het mijn kereltje geweldig staat! Groetjes!!♥

12 jaar geleden

Zou heel graag voor mijn zoontje de piraten laarzen (maat 26) willen winnen. Hij loopt er graag buiten in de regen en ze zouden erg van pas komen bij opa en oma op de boerderij, daar is hij ook altijd buiten opa aan het helpen!