Snap
  • Kind
  • Nieuws
  • kerst
  • Kerstliedjes
  • zingen

Kerstliedjes

Sinterklaas is net weer op de boot gezet en de Kerstman staan al weer voor de deur! Op de een of andere manier is de kerstman een stuk minder populair onder de kindjes, dus ook de kerst liedjes.

Eigenlijk best jammer, kerst heeft namelijk ook erg leuke kinderliedjes en zijn ook allemaal even vrolijk om mee te zingen. Daarom heb ik op Youtube wat leuke kerstliedjes gezocht voor de komende dagen. Deze kan je lekker met je kindje zingen en waarschijnlijk haalt het ook wat oude herinneringen naar boven!

Oh en mama's, de tekst staat in het liedje, zo is het een stuk makkelijker om het voor te zingen!

Jingle Bells

Stille Nacht

Kling Klokje klingelingeling

Oh Denneboom

 

Welke liedjes zong jij altijd vroeger met kerst?

12 jaar geleden

Ik moest vroeger ook altijd naar de kerk haha, stille nacht ken ik daar ook van! Ik zing graag met mijn 3 kinderen jingle bells (wel de engelse versie), vind het zo schattig als ze in gebrekkig engels mee proberen te zingen.

12 jaar geleden

Heb gister lekker met mijn dochtertje meegezongen met de liedjes, roept toch wel wat herinneringen op. Vroeger zong ik altijd met de kerstdagen Oh Denneboom en stille nacht moesten we vroeger altijd in de kerk zingen toen ik nog op de basis school zat, haha. Goede oude tijd!