Snap
  • Kind
  • spelen
  • samenspelen
  • keuterenbaby

Kampen bouwen

Zoontje Finn is 3 en moeit zich maar al te graag met de opvoeding van zijn zus. Flore is ZIJN Flore en als hij ermee wilt spelen moet iedereen wijken. Zo mag het kind ochot ocharme op bepaalde momenten niet met haar pop spelen, je weet wel van die poppen die licht geven en leuke deuntjes spelen. De pop word deskundig in beslag genomen door grote broer en ze krijgt een auto in de plaats, gelukkig vind ze alles ok zolang ze er maar op kan knabbelen, lang leve doorkomende tandjes.

Zo zat ik gisteren dus wat op te ruimen. Flore op haar gemak op de activiteiten mat en Finn in zijn speelhoek met Duplo bezig. Alles onder controle tot mijn klein meneertje het ineens in zijn kopje krijgt. Na een uitvoerige uitleg over hoe het kamp er moet uitzien en wie waar mag zitten, heb ik dan maar een kamp gemaakt in de zetel met verdere instructies van Finn uiteraard. En daar zaten ze dan samen in hun kamp.

Kijk er al naar uit als Flore ook haar gedacht over alles gaat hebben. Als dat maar goed komt! Tot die tijd laten we chefke Finn maar beslissen met wat we spelen .