Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

K3 show, schoentje zetten.... stress ;)

K3 show, ziek zijn en de Sint is weer in het land, wat brengt het toch allemaal teweeg....

Zaterdag was een gemengde dag. We zouden ´s avonds naar het K3 verjaardagsfeest gaan (had kaarten gewonnen), maar dat ging niet door omdat de kindjes allebei ziek waren. Erg jammer, we hadden ons er zo op verheugt om juist nu even iets heel positiefs te doen, maar goed dat ging niet.

Onze dochter begon vrijdag met spugen en onze zoon was zaterdag aan de beurt. Het huis was met bleeklucht gevuld, de vloer inmiddels "extra" schoon en wij doodop om elke keer alles op te ruimen ;)

En dan de Sint.... Spannend was het zo en zo, omdat we nog niet wisten of Sinterklaas echt wel naar Nederland zou komen......? De boot ging tenslotte nog steeds de verkeerde kant op!

We hebben lekker met z´n allen Sinterklaas op tv gezien en geprobeerd om een beetje gezelligheid te creëren tussen de spuugbeurten door.

Nog even hebben we gedacht om alleen met dochterlief naar K3 te gaan, maar die verdween in de middag naar boven en toen we gingen kijken, lag ze te slapen in haar bed. Ok alle hoop om nog te gaan, was weggevaagd :( Maar goed, mama wint vast nog wel een keer wat!

Toen kwam het moment om ´s avonds de schoentjes te zetten en zingen dat ze konden! Onze zoon (van bijna 7) zong erop los, terwijl onze dochter (van bijna 4) toch nog weer even moest nadenken hoe de liedjes ook alweer gingen, kwam het allemaal goed. Bakje water erbij, een tekening in de schoen en een appel (ja, we waren de wortel vergeten). Nog geen uur nadat ze op bed lagen, werd mijn dochter huilend wakker met het verhaal dat ze niet wist of Sinterklaas wel zou komen, omdat ze zijn paardje helemaal niet hoorde! Na wat gesust te hebben, was het na een uur hetzelfde verhaal. De rest van de nacht was gelukkig rustig, lekker geslapen en spuugvrij.....

De volgende ochtend staat zoonlief al om 7 uur naast ons bed, mam het is 7 uur en ik ben zo benieuwd of er wat in mijn schoen zit!! En gelukkig, de Sint was geweest ;) Onze dochter werd later wakker en was het hele voorval al vergeten en werd er aan herinnerd omdat ze haar broer zag met een cadeautje.

Zo zie je maar weer, hoe erg het ook maar is, het is ook zo weer vergeten ;)

10 jaar geleden

Wat jammer van K3, maar gelukkig is de Sinterklaastijd voor kinderen ook helemaal geweldig.

10 jaar geleden

Beterschap voor je kids! En inderdaad jammer van K3, lijkt me een belevenis om naar toe te gaan, maar ja, ziek is ziek.

10 jaar geleden

wat jammer van de gewonnen kaartjes zeg dat is balen. gelukkig kindjes nu al wat meer beter. En paardje van sinterklaas lust ook heel graag appels hoor ;)