Snap
  • Kind

Justin

28 januari om 16:09 is onze zoon Justin geboren, hij woog 4110 gram en hij was 53 cm lang. Hij is geboren in het ziekenhuis en het eerste nachtje bleven we daar slapen omdat ik nog niet kon plassen. De volgende ochtend om half 10 mochten wij lekker naar huis en een half uur later stond onze kraamhulp aan de deur. Een hele aardig gezellige vrouw waar we heel erg blij mee waren. Spannend was het allemaal voor het eerst verschonen, de baby in bad doen, temperatuur meten etc. en hij hield zich al goed warm, buiten was het ijskoud en sneeuwde het een beetje.

Na 3 uurtjes ging de kraamzorg weer weg en hadden wij rusttijd, maar veel rusten deed ik niet ik bleef lopen. De eerste dagen kwam er al zoveel kraamvisite dat ik het na een paar dagen toch wel een beetje zat werd! Ik kon amper lopen en staan van de pijn dus toen hij precies 2 weken oud was gingen we voor het eerst naar buiten. Een paar dagen na zijn geboorte kreeg hij de hielprik en werden zijn oortjes getest, rechteroor gelijk goed, wat fijn! 2e oor geen reactie, we werden al gerust gesteld dat dat meestal ook een goed oortje is alleen zit er misschien wat oorsmeer dus na een paar dagen kwam ze terug en toen waren ze allebei goed, wat een opluchting.

De kraamzorg ging een week later weg en zat hij nog onder zijn geboortegewicht. Wat kwam er een hoop op me af, je wereldje veranderd gelijk maar wel in positieve zin, wat is het heerlijk om zo'n mooi wonder op de wereld te zetten.. Door al de gebroken nachten keek ik heen.. de eerste nachten geen minuut geslapen, onze Justin wou liever heel de dag lekker kroelen, en je mocht hem echt niet neer leggen hoor! Maar als je dan naar hem keek dan maakte je hart toch echt een sprongetje! Na 6 weken woog Justin 5595 gram en was hij 59/60 cm! Wat een grote jongen en wat groei je hard!  Maatje 50 nooit gepast, 56 daar begon je mee en nu alweer in maat 62..

Kast opgeruimd, maatjes uitgezocht, we houden niks meer over! Allerlei verschillende voedingen hebben we hier staan, begon met nutrilon standaard, maar hij moest er nutriton bij tegen het spugen, ook kreeg hij hongerige baby voeding erbij omdat hij alsmaar honger had.. Hij kreeg extreme uitslag, spuitluiers etc. bleek hij Koemelkallergie te hebben dus heeft hij nu pepti. Nu is Justin 7,5 week en hij lacht steeds meer en meer wat is dat toch heerlijk! Over precies een week is hij 2 maanden en krijgt hij zijn eerste prikjes, nu maar hopen dat hij daar niet ziek van word.. 16 April verloopt mijn zwangerschapsverlof helaas en moet ik toch echt weer gaan werken, 2 a 3 dagen per week zal ik mijn kleine man moeten missen, maar gelukkig past zijn lieve oma op!

[gallery]

12 jaar geleden

Gefeliciteerd met de geboorte van je zoon! Het begin kan idd behoorlijk heftig zijn. Je kleintje kan je niet vertellen wat hij precies bedoeld dus je bent steeds aan het zoeken naar de antwoorden. Gelukkig weten jullie nu wat er aan de hand is en ik hoop dat het dan ook snel wat rustiger zal zijn bij jullie thuis. Geniet lekker van jullie kleine man!!!