Snap

Jippie SLIK we gaan op schoolreis

Jippie naar lang wachten is het zover... onze Thijs gaat vandaag met schoolreis. Koningin Juliana Toren in Apeldoorn is de bestemming.. Nu zijn we hier als gezin nog nooit geweest dus het is extra spannend voor Thijs (en stiekem voor mama ook) hoe de dag gaat lopen. Natuurlijk wordt het een topdag, daar ga ik wel vanuit...

Maar oef SLIK toen Thijs gisteravond mededeelde dat ze alleen mogen lopen in het park kreeg ik het wel even warm... alleen lopen een kind van 7 ? Is dat verantwoord..? Gelijk de site opgezocht en bekeken is het een groot park hoe/wat voor attracties? De site bekijken stelde me nog niet helemaal gerust, vriendinnen navragen die geweest zijn... kleinschalig park (gelukkig) goed omheind, medewerkers ingesteld op kids die alleen lopen... (in dit geval hoop ik toch echt met een vriendje wel ;-) dus het komt vast goed... 

Toch nog even een Google zoekactie en blijkt toch wel een goed overzichtelijk park te zijn..

Maar pff wat is loslaten toch moeilijk, het liefste nam je hem bij zijn hand ... maar ja ... kleine jongens worden grote jongens.. telkens meer een stapje loslaten ook dit is er weer een van.

Natuurlijk komt het goed en ik heb met eigen ogen gezien hoeveel begeleiding ermee is.. nou kleine/grote man van me... daar ga je geniet van je schoolreis vandaag en stiekem is mama toch wel blij als ik je om 17u vanmiddag weer in mijn armen kan sluiten.. 

Volgende keer gaan we als gezin ;-) heb jij ook moeite met loslaten in situaties als deze?

10 jaar geleden

Grappig....ik heb daar net een blog over geschreven en nu lees ik hier zo ongeveer hetzelfde.

10 jaar geleden

Het is supergoed gegaan en hij heeft gelukkig een heel leuke dag gehad.. het schijnt goed overzichtelijk te zijn... al blijf ik er zelf toch nog een beetje moeite mee hebben.. Maar goed we gaan er van de zomer zelf eens heen (als gezin dan) hij wilt er graag nog eens naar toe..

10 jaar geleden

Hoe is het gegaan??? Ik vind het zelf ook erg raar dat ze een kind van 7 alleen laten lopen in zo`n park. Maar ik heb het op mijn werk ff in de groep gegooid en dat schijnt tegenwoordig normaal te zijn. Ben ik even blij dat ze bij ons met schoolreis niet veel verder komen dan de plaatselijke speeltuin...

10 jaar geleden

Iik kom regelmatig in dit park met zoon van 2 en 3 jaar waren al nu 3 en 4 jaar oud dit park is veilig niet heel groot en goed overzicht. Hun hebben dag van hun leven als ze samen mogen, wij gaan weer met jaarkaart ons zie je 1 keer per week.