Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Jennifer Aniston zwanger!

Onze lieve Jennifer Aniston, die mooie actrice die altijd zo graag een kleintje voor zichzelf wilde hebben, zou al zes maanden in verwachting zijn van haar eerste kindje! Dat beweert het Britse magazine Look.

De geliefde 'Friends'-ster werd vorige week gespot met een aardig babybuikje die ze onder haar witte jas probeerde te verstoppen, wat natuurlijk niet al te gemakkelijk gaat met al de pers die op de loer ligt!

Onze Jenny is er natuurlijk niet eentje die de rest van de zwangerschap haar mooie buikje wilt verstoppen, tenslotte wilde ze altijd graag een kindje.

"Ze zou er normaal gezien geen groot geheim van gemaakt hebben, ze is gewoon dolblij met het nieuws", vertelt een bron aan het tijdschrift. 'Als iemand vroeg of ze vreesde dat ze te oud was om nog aan kinderen te beginnen, antwoordde ze altijd: 'Ik ga absoluut kinderen krijgen, daar bestaat geen twijfel over.'

Jennifer is bijna een jaar samen met de scriptschrijver Justin Theroux, die ze op de set van 'Wanderlust' leerde kennen.

12 jaar geleden

Dat is wel geweldig, ik had altijd begrepen dat ze onvruchtbaar is?

12 jaar geleden

Wat leuk! Ik gun het haar ook echt, ze wilde altijd zo graag een kindje maarja.. Brad moest natuurlijk overlopen naar angelina met de opgespoten lippen!