Snap
  • verhuizen
  • verhuizenmetkinderen
  • verhuizenmetpeuter
  • Verhuizenmeteenkind
  • verhuizenmeteenpeuter
  • Verhuizen,

Je huis verkopen, en nog geen ander huis hebben!

Mega spannend, en is dat wel zo handig met jongen kids!

We wonen echt in een parel van een huis al zeg ik het zelf. Maar we missen toch nog wel iets, onze vrienden in de buurt. Even wandelend een kopje koffie ben hen halen. Nu wonen ze bijna allemaal op minimaal 30 minuten fietsen. Dus we willen wat anders. 

We zetten ons huis te koop en gaan het er maar op gokken of we wel wat vinden! Wij wonen nu in het centrum van Utrecht en er zit een prachtig verborgen parel achter ons huis! Namelijk een speeltuin, waar de kids vrij uit kunnen spelen. De zwarte deur die er naar toe gaat krijg je tot je 12e zeker niet open. Zelfs ik vind hem zwaar, en ga regelmatig naar de sportschool. 
Hoe fijn is het, nu de zomer weer aanbreekt en je kids gaan naar buiten en spelen veilig met de buurt kindjes. Geen omkijken naar. 


Maar nu de belangrijkste vraag: Waar ga je wonen als jullie al verkocht hebben en nog niks gevonden hebben? Ik heb geen flauw idee eigenlijk, we gaan uit van het positieve we vinden vast wel iets. Of we moeten gaan huren, of hopen dat vrienden even paar maanden gaan reizen? Geen idee wat voor oplossing maar er is er vast wel een! 

Dus iemand dit eerder gedaan en tips? 


Ps onze woning: https://www.funda.nl/koop/utrecht/huis-43416588-loevenhoutsedijk-82/



1 maand geleden

Bedankt voor het delen!❤️