Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

verwijderd

wilde deze blog voor privacy redenen verwijderen maar dat kan niet op mamaplaats...dus sorry maar dan maar zo :)

Sorry dames, heb het verhaal er maar afgehaald omdat er familie ook rondneust hier, en dit zijn weg terug maakt naar mensen die dit niet bepaald op prijs stellen, dus het verhaal eraf gehaald om de vrede te bewaren :)

10 jaar geleden

zou inderdaad wel prettig zijn :)

10 jaar geleden

Mamaplaats, misschien ook wel een verbeterpunt: het lijkt me handig als je de mogelijkheid hebt om zelf je blogs te kunnen verwijderen!

10 jaar geleden

bedankt voor de reacties dames :) Had even een moment van twijfel of ik het nou wel of niet moest laten varen, maar na het lezen van jullie meningen, ben ik ervan overtuigd dat ik het beste doe door het te laten gaan... :)

10 jaar geleden

Hoi Ik heb zelf geen contact meer met mijn schoonmoeder, omdat wij elkaar ook niet lagen. Ook zijn er dingen gezegd en gedaan die ECHT niet door de beugel kunnen. Mijn man en ik hebben er toen samen over gepraat en hebben toen besloten dat dit voor ons en de kleine meid niet goed was. We hebben het contact verbroken. Het is nu 2 en een half jaar geleden dat we het contact hebben verbroken en we zijn daar nog steeds heel erg blij om :) ze heeft onze dochter nooit gezien en we horen van mijn man zijn zusjes wel dat ze dat heel erg vind en dan ze ook foto's via via wil krijgen en dat soort dingen. Jammer genoeg heeft ze nooit het lef gehad om recht in ons gezicht een excuus te geven of iets van dien aard, dus voor mijn man en mij is het duidelijk dat ze niks veranderd is. Wij vinden het wel jammer dat we geen normaal contact met haar kunnen hebben, maar voor ons is het beter we hebben nooit meer situaties die vervelend zijn en we hoeven ook niet bang te zijn dat de kleine meid gekwetst word :) als ik jouw verhaal zo lees dan wil je het beste voor je kleine man en de nieuwe baby en de enige raad die ik je kan geven is alle drama aan de kant schuiven en lekker van je gezin genieten :) je constant zorgen moeten maken of iets wel goed gaat is niet fijn voor jezelf en je kids :) Sterkte met de situatie en laat je niet kisten hè ;)