Snap
  • Kind
  • Babyspullen

Is SINTERKLAAS opzoek naar een cadeau??

Dag alle lieve mama's (en papa's),

Het is weer even geleden dat ik heb geschreven op mijn blog.  In het weekend van 5 november ben ik op zoek gegaan naar nieuwe ideeen op KreaDoe beurs in Utrecht voor evt. nieuwe producten. Inmiddels heb ik ideeen genoeg, alleen nog geen tijd om hier actief mee bezig te zijn. Het zal nog even gaan duren voor dat de nieuwe producten op mijn site te vinden zullen zijn.

Wel heb ik in de tussentijd leuke sieradendoosjes met spiegel op mijn site neergezet. Wees er snel bij want OP = OP!!

De sieradendoosjes zijn leuk om op de meidenkamer te zetten en de dametjes hun eigen sieradendoosje met spiegel te geven. In de doosjes is ruimte om bijvoorbeeld leuke speldjes/klipjes en/of sieraden te doen. Ze zullen zich een echt prinsesje voelen.

Zoals aangegeven in mijn blog van 1 november heb ik een GOEDHEILIGMAN actie.

Goed heiligman actie:

 Schilderij nú voor slechts € 8,00 (geldt voor schilderij maat 20 x 20 cm)

 Actie geldig t/m 5 december 2011 Kijk op www.daphknutsel.nl voor meer informatie en schilderijtjes!

Dus let op! De actie is nog maar even geldig.....

Hopelijk zie of hoor ik jullie snel weer.

Gr. Daphne