Terug
Blog header image

Is jouw kind meer waard dan mijn kind?

Het veranderen van een negatieve wereldbeeld begint bij ons, onze opvoeding en onze kinderen.
Joycies
6 jaar geleden

Mooi geschreven en zo waar. Helaas door alle gebeurtenissen en de dingen die mensen om ons heen zeggen. Ik hoop dat Kaan een geweldige tijd krijgt op de basisschool! Een lieve juf die oog heeft voor wie hij is.

MommyLove
6 jaar geleden

Erg mooi geschreven, en helemaal waar. Ik hoop dat Kaan mag genieten van zijn schooltijd en de jaren daarna.

Lindsy83
6 jaar geleden

mooi geschreven. Ik denk dat de manier waarop je bekeken word ook sterk beinvloed word door de manier waarop je jezelf ziet. Dus ik hoop dat Kaan zich zeker mag voelen over wie hij is en dit uit weet te stralen, zodat idereen het accepteerd. Ik hoop dit eigenlijk voor alle kinderen.

anoniem2017
6 jaar geleden

Wij zitten in een inniemini dorp met 3 scholen erin. In onze wijk is de multicultirle school. Hier zitten ook mijn kinderen op. Afspreken is soms een dingetje aangezien niet alle ouders de nl taal beheersen hun engels niet te best is en die van mij flink te wensen overlaat, dus nog slechter als het hunne. Maar hier marocaanse vriendjes, poolse vriendjes en molukse volgens mij. Ook nederlandse. Ben hier zelf ook in d wijk opgegroeid. De andere 2 scholen zijn niet echt multi culti op de een of andere manier, en nu willen ze alles gaan samenvoegen in de toekomst. Zijn niet alle medeouders met een multicultie achtergrond blij mee, die merken daar dus weer wel negatieve dingn bij.

Anoniem
6 jaar geleden

Mooi geschreven! Mijn zoontje is ook net begonnen op school. Vind het ook erg spannend hoe hij zich staande gaat houden. Denk dat je met je positieve instelling en je trots op je roots hem een goede basis mee geeft!

Anoniem
6 jaar geleden

Ja ???? Dat hoop ik ook heel erg!

Mama docent
6 jaar geleden

Dat heeft hij gelukkig, een lieve juf. Al hamert ze wel erg op de lijst met 1000 woorden die hij moet kennen om naar groep 2 te kunnen gaan! ????

Mama docent
6 jaar geleden

Dankje, dat hoop ik voor alle kindjes ????

Mama docent
6 jaar geleden

I know how it feels.. Het komt vast helemaal goed.. Ze kunnen veel hebben die kleintjes en ze zijn veeeel sterker dan wij denken!

Mama docent
6 jaar geleden

Wat goed dat het bij jullie allemaal zo goed ''mengt'. Verandering brengt altijd weerstand.. Het zal wel ergens goed voor zijn dat verplicht samengaan.

Mama docent
6 jaar geleden

En dan manier waarop jij jezelf ziet, beinvloed ook de manier waarop anderen jou zien! De intrinsieke en extrinsieke factoren staan onlosmakelijk vast aan elkaar. Ik hoop dat zeer zeker ook voor alle kids!

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!