Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Is dit vakantie voor jou?

Familie vakantie met het hele gezin

Wij gaan altijd één keer per jaar met mijn hele familie een weekje op vakantie en nog één keer per jaar met mijn man zijn familie. Met z'n allen in een groot huis. Een feest voor de kids, met opa, oma en alle ooms en tantes, neefjes en nichtjes. Mijn familie bestaat uit 17 personen, die van mijn man uit 11 personen. Wij als ouders genieten hier ook echt van, toch krijgen we vaak verbaasde reacties hierover.

Wat zouden jullie ervan vinden om met zoveel mensen op vakantie te gaan?

10 jaar geleden

Wij nemen inderdaad ook nog twee weken per jaar als gezin vakantie, in de zomer. En dan nog hier en daar een dagje en dan zijn de 25 vrije dagen alweer op. Onze zomervakantie houden we echt voor ons vieren, dus nooit met vrienden en familie. En tja, het belangrijkste is elkaar vrij te laten, dus niemand moet iets. Wil je mee, ga je mee, blijf je thuis ook goed, vroeg op of laat naar bed, gewoon doen wat je wit, maar rekening houden met elkaar...

10 jaar geleden

Het zou mij prima bevallen als ik de grote groep mensen zelf mag uitkiezen :) Denk dat het met bepaalde schoonfamilieleden niet echt goed zal gaan zonder dat mijn emmer daarmee volraakt en ik er klaar mee ben haha

10 jaar geleden

Als je goed met elkaar overweg kunt en je elkaar ook wat vrijheid geeft, kan het denk ik best heel gezellig zijn. Maar in onze situatie zou dit niet werken, door de onderlinge verhoudingen. Ik zou het wel fijn vinden als het kon, alhoewel ik het ook heerlijk vind om met ons eigen gezin lekker onze gang te kunnen gaan.

10 jaar geleden

Gezellig! Maar wel lastig met veel personen. Mijn schoonmoeder maakt van dingen vooraf al een probleem terwijl er geen probleem blijkt te zijn. Ze denkt voor andere en dat is erg irritant. Maar goed. Denk dat het wel leuk is, maar dan zeker niet vaker als één weekend per jaar!