Snap
  • Kind
  • Nieuws
  • kinderen
  • uitspraken

In gesprek met opa

Gisteren zat ik met mijn jongste dochter van vier, aan tafel bij opa en oma. "Waar is papa?" vroeg opa haar. "Papa is bij het werk." was haar antwoord. "Heeft hij dan geen vakantie net als jij?" "Nee opa, papa moet toch centjes verdienen!" Opa snapte er in haar ogen blijkbaar niets van.

"Oh" zei opa, "Ja, dat is belangrijk. Opa moet ook werken om geld te verdienen. Stofzuigen voor oma, het gras maaien..." Mijn dochter schatert het uit "Nee opa daar kan je toch geen centjes mee verdienen! Dan moet je boodschappen gaan doen!" Opa: "Centjes verdienen met de boodschappen? Hoe moet ik dat doen dan?" Mijn dochter; "Bij de kassa leg je je boodschappen neer en dan krijg je van de mevrouw centjes terug!"

Doen jouw kinderen ook leuke uitspraken? Ik ben benieuwd!

12 jaar geleden

@Witchy Ja prachtig! Wat een verbeeldingskracht hè?!

12 jaar geleden

Haha leuk hoe die kids denken he! Ik had zo'n leuke met mijn neefje. Toen ik zwanger was kreeg ik een kushandje, ik moest het kusje opeten zodat die in mijn buik kwam bij de baby! Dat is genieten toch? :-)

12 jaar geleden

@Elise, deze mag je er ook bijzetten hoor! Succes met je verzameling!

12 jaar geleden

Ja genoeg leuke uitspraken hier :) uitspraken kunnen hilarisch zijn. ik verzamel ze allemaal op mijn blog mamaelise.blogspot.com