Snap

Ik zou zo graag iets vrolijks schrijven

Na maanden van tobben zou ik zo graag een keer een leuk bericht schrijven over Suzannah, maar helaas is er nog steeds geen lichtpuntje in deze donkere tunnel....

Of toch wel? TUURLIJK WEL! Suzannah is het lichtpuntje tijdens onze weg door deze tunnel heen :-)

Eigenlijk wist ik zondag al dat het weer aan het misgaan was en na de ontlasting van afgelopen maandag wist ik dat het weer een zware week voor Suzannah zou worden want ze was weer aan het verstoppen! 3,5x zoveel laxeer als een ander kind op haar leeftijd en zij verstopt nadat het 1,5week heel goed ging....zo enorm balen!

Dus vandaag maar weer overleg gepleegd met onze kinderarts en we gaan eerst haar laxeermiddel ophogen naar 5zakjes en kijken hoe dat zal gaan en als die niet genoeg helpt dan word het toch weer een klysma. Het is uitzingen tot we bij de kinderchirurg langs kunnen (16 mei) dan pas gaan de onderzoeken beginnen.

Ik heb al de hele wereld afgebeld om een eerdere afspraak te krijgen maar helaas is het niet mogelijk en moeten we wachten.

Wat is dat toch? Waarom moet je met een baby altijd zo vrezelijk vechten als je geholpen wil worden? Waarom wachten ze altijd tot je kindje doodziek is om in te grijpen? Ik snap dit niet...........snappen jullie dat?

Pfffff ik zit hier heerlijk (on)geduldig te wachten tot Suzannah eindelijk geholpen word...

8 jaar geleden

Susan:A friend of mine recoemmnded NOT LONG AGO to me, but I didn’t listen (at first) because I’m not normally a fan of the romantic side of fantasy. When two other friends told me about it, I gave in and ordered a copy. Well, now I’m sounding the horn and recommending it to others. What a great read! The characters are real, the story engaging, and the romance heartfelt. You’ve changed my mind about fantasy “romance” stories, and I’m looking forward to the next installment with the iron-clad Sir Griffin and little Erin!

10 jaar geleden

Zo herkenbaar jou verhaal mijn dochter toen ze klein was hadt ook heel vaak verstopping kreeg laxeermiddel van een kind van 2 omdat de lichter dosis niks deelt en toen ineens toen ze 4 was groeide ze er over heen nou ik hoop dat hij bij jullie ook optermijn zo loopt mijn dochter heeft ook klysma noem maar op gehadt heb je vragen stel ze maar ok

11 jaar geleden

Ik snap je frustraties over de artsen. Dit hebben wij ook meegemaakt. Niet serieus genomen worden en met geen mogelijk een arts kunnen spreken als wij vonden dat dat nodig was. Sinds we in Duitsland wonen en hier een kinderarts in het ziekenhuis hebben, is er een wereld voor ons open gegaan. Als we bellen, nemen ze alle tijd voor ons. En als we zeggen dat we iets niet vertrouwen, mogen we meteen langskomen, ook 's avonds en in het weekend. Dat geeft een goed gevoel en kan Nederland nog wat van leren. Het is toch niet meer dan normaal dat je kind de zorg krijgt die het nodig heeft? Heel veel sterkte de komende tijd en natuurlijk voor 16 mei.

11 jaar geleden

Ik weet niet wat dat is met artsen. Als je kindje ziek is wil je hulp en daar zijn artsen toch voor. Ik begrijp echt je onrust en frustraties daarin. Ik wens je veel succes