Snap
  • Kind

"Ik wil op piraten trakteren!"

Pieter is in de vakantie jarig, en mocht vandaag al trakteren op de psz. Wat een feest!

30 juli wordt hij al weer 3 jaar! Wat gaat het toch snel. Zo'n verjaardag brengt een hoop leuke dingen met zich mee, waaronder het trakteren op school. Helaas voor onze man, is hij (altijd) in de grote vakantie jarig. Hoe leg je een peuter uit dat hij wel alvast mag vieren, maar nog niet ECHT jarig is? We hebben maar bedacht dat hij 1x school-jarig (zonder cadeautjes en taart) is en 1x echt-jarig (met het hele circus van dien). Voor nu lijkt hij het te snappen. Gelukkig maar!

School:

Gisteren mocht hij al op zijn gym klasje trakteren, want ook hier was het al de laatste les voor de vakantie (6 weken iets anders vinden om hem moe te krijgen haha!). Extra leuk om dat z'n kleine zusje er ook bij was (de dame met de gele jurk).

Gym:

Ik kan geen piraat meer zien, maar Pieter heeft genoten. En daar gaat het uiteindelijk allemaal om ;-)

8 jaar geleden

Haha ik zal maandag even een werkbeschrijving plaatsen met patroontje. Hoop dat dat nog op tijd voor je is? Tis heel simpel hoor, maar wel veel werk!

8 jaar geleden

Ze worden groot! Zo te zien al een leuke schoolverjaardag :-) Mag ik jou vragen hoe-wat-waar met jouw traktatie? Ziet er leuk uit. Deze moeder zit volop in de voorbereidingen voor haar heftige piratenfeest (http://www.mamaplaats.nl/blog/het-grote-piratenfeest hihi ).. Maar heb nog geen traktatie! Hulp?