Snap

Mama, ik wil een groot en hoog bed!

Afgelopen week is mijn zoontje vier jaar geworden. Hij had twee wensen: een vrachtwagentje van metaal en een 'groot' bed. Lees meer!

Afgelopen week is mijn zoontje vier jaar geworden. Dus dat was feest natuurlijk! Hij had twee wensen: een vrachtwagentje van metaal en een 'groot' bed.

Tot nu toe sliep hij in peuterbedje Kritter van IKEA. Je weet wel, die witte met de schaapjes... Volgens mij staat Kritter zo'n beetje bij de helft van de gezinnen in huis!


Heel lang en groot bed!

Maar ja, als je vier wordt, en je zus heeft al heel lang een 'groot' bed, dan wil je dat natuurlijk ook wel! En daar kwam nog bij: hij wilde niet alleen een 'groot' bed, maar vooral ook een 'hoog' bed! Ehh.. ja... Ik vind een hoogslaper persoonlijk nou niet zo'n geslaagd idee voor een vierjarige! En even praktisch: weet je hoe onhandig dat is met opmaken!

Gelukkig was ons kleine mannetje ook heel blij met een half hoogslaper! Het liefst met een glijbaan (helaas, dat kost teveel ruimte) en een hut eronder, maar niet met zo'n toren erop.

Oke, heel duidelijk toch? Nu wil mamma wel graag dat een nieuw bed ook past bij de stijl van de kamer... Dus het moest wel een witte worden. En de hut eronder graag in de kleuren van de kamer!

Vervolgens heb ik nog nooit zoveel half hoogslapers gezien als in de afgelopen weken, op zoek naar HET bed. Meubelzaken, internet... En het is gelukt hoor! Op zijn verjaardag stond er een groot pakket in de woonkamer! 's Middags heeft hij samen met opa het bed in elkaar gezet! En 's avonds voor het eerst in z'n grote, hoge bed!

En zoals je ziet: ons mannetje heeft een rood-wit-blauwe kamer! Daarover volgende keer meer!

Tot de volgende blog!

11 jaar geleden

Dankjewel! We hadden het bed uiteindelijk gezien bij de Zuiderster in Capelle a/d IJssel (maar dan in de piraten-uitvoering). Helaas was de levertijd daar 80 werkdagen! Toen ben ik gaan zoeken naar dat bed op internet en heb ik uiteindelijk de aeroplane-uitvoering (want dat past qua kleur bij het kamertje ;-)) gevonden op www.meubelzone.nl. Binnen een week in huis. Het is een bed van Hoppekids en je hebt dus keuze uit diverse thema's.

11 jaar geleden

super leuk bed! goed gevonden hoor. waar heb je hem nu eigenlijk gekocht? groetjes!