Snap
  • Kind

ieeee je laat me schrikken!

We zaten lekker buiten in de tuin te genieten van het zonnetje. Zoonlief kwam met iets aan zetten en ik zag niet goed wat het was.

We zaten met het heerlijke weer lekker in de tuin. Dochter en zoon waren lekker met de waterbaan bezig. Lekker vol scheppen met zand zodat de waterpomp het niet meer doet en ik het zand er weer uit moet gaan scheppen omdat het anders huilen wordt. 

Ze waren in ieder geval heerlijk druk dus ik zag mijn moment even lekker in de stoel te zonnen. Rug leuning naar achter... voetjes omhoog. Hoor ik al... mama! mama! MAMA!

Zoonlief komt aangelopen met iets tussen zijn vingers. Binnen komt hij ook met elke broodkruimel aanzetten (best handig) dus ik steek automatisch mijn hand uit en zodra hij het zwarte gevalletje los laat op mijn handpalm begint het te rennen! IEEEEE ik slaak een kreet uit! Een pissebed! 

Ik ben er helemaal niet bang voor maar ik had het gewoon niet verwacht! En nadat dochterlief door had wat er aan de hand was had ze nog een advies voor me.....

"Je moet die beestjes ook met rust laten mama" Thanks lieverd voor de tip! ;)