Snap
  • Kind
  • Prioderm
  • sterkerdanhoofdluis
  • hoofdluizen
  • vertrouwopprioderm

Hoofdluizen behandelen met Prioderm

Hoe ik luizen aanpak met Prioderm

De scholen zijn voor een groot deel weer begonnen. Wat ik van vroeger nog kraakhelder heb, is dat mijn moeder met vier kinderen na de vakantie haarscherp klaarstond met de luizenshampoo. Het was bij ons ieder jaar weer raak en altijd kwam wel een van de vier kinderen thuis met luizen. Alle knuffels, en dat zijn er nogal wat met vier kinderen, moesten dan in zakken in de vriezer. Dat scheen blijkbaar te helpen. Elke avond werden we gewassen met shampoo en op school werden de jassen in zakken gedaan.

Snap

Het is de eerste keer dat Fay nu na een zomervakantie weer naar school moet en ik heb mijn hulptroepen al ingeschakeld! Namelijk: luizenshampoo en kammetjes van Prioderm. Uit voorzorg behandel ik Fay al met luizenshampoo van Prioderm. Na 15 minuten werkt het al! Dat is mooi meegenomen, want Fay heeft een hekel aan haren wassen. De haren wassen met Prioderm gaat overigens supermakkelijk, want het spoelt goed uit. Nog een voordeel is dat het drie dagen lang werkt.

Snap

Ben jij hoofdluismoeder op school? Scholen kunnen nu een Prioderm hoofdluispakket aanvragen inclusief mondkapjes via de onderstaande link!

http://www.prioderm.nl/hoofdluispakket-aanvragen

3 jaar geleden

😪 tranen, elke blog weer. heel veel sterkte, nog elke dag!