Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Hoe kan ik leren leuker maken?

Hoe kan ik leren leuker maken voor mijn kleine meid? Graag tips!

Leren leuker maken, maar hoe?

Mijn dochter van 6 is een echt herfstkind en heeft doordat ze er nog niet aan toe was een jaartje extra gekleuterd.

Dit is de beste beslissing ooit geweest, maar echt leergierig is ze nog steeds niet, alhoewel ze goed vooruit is gegaan. Nu moet ze van de juf het een en ander thuis oefenen. Heeft iemand tips om het een beetje leuker te maken?

Laat je tips weten in een reactie!

Lees hier hoe je jouw kind kunt helpen met leren lezen

Opzoek naar een App om het leerproces van jouw kinderen te ondersteunen? Mama Leintje ook! Lees hier de reacties die ze kreeg op haar blog.

10 jaar geleden

Wat een leuke vraag, lekker origineel. Heb je al eens Mini Loco geprobeerd? daarin komen alle begrippen aan de orde die ze aan het eind van groep2 moeten beheersen en ook groep3 oefeningen. Je hebt tegenwoordig hele leuke, met Kikker of Pluk van de petteflat, speciaal voor rekenen, of lezen of van alles wat. Het is niet goedkoop, maar op Marktplaats vindt je veel hoor!En weet je welk site leerzaam is:( vooral omdat ze een beelddenker is , is de computer een goed hulpmiddel: )www.cyberkidz.nl Succes!

10 jaar geleden

Dank je wel! Ja, leren kan inderdaad wel leuk zijn. Ze is op de één of andere manier ook zo bang om fouten te maken, terwijl wij helemaal niet pusherig zijn.

10 jaar geleden

Veel plezier met opdrachtjes / spelletjes doen met haar; leren kan best leuk zijn, hopelijk gaat je dochter dat ook ervaren!

10 jaar geleden

Dank je wel! Dat van die barbies lijkt me inderdaad een goed idee. Ze heeft nu het idee dat ze 'moet' en aangezien ze nogal eigenwijs is, werkt dat alleen maar averechts,vrees ik.