Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Hippe nieuwe Kinderlampen

Een nieuwe kinderlamp uitzoeken voor de kinderkamer kan een hele klus zijn...

kinderlampen uitzoeken voor de kinderkamer kan een hele klus zijn. Bij Dreumes enZo zijn we de kinderlampen collectie flink aan het uitbreiden. Zo zijn er hippe nieuwe hanglampen voor de jongenskamer. Leuk met een ouderwetse Beetle erop of Stoer met een vliegtuig of helikopter.

Een leuke jongenskamer maken lijkt altijd moeilijker als het maken van een meisjeskamer. Maar als je goed rondkijkt zijn er ook voor jongens hele leuke en stoere dingen te krijgen. Combineer eens rood en blauw samen. Of lichtblauw met taupe en steigerhout, combineer hier zilveren accessoires bij en klaar is je stoere jongenskamer.

Maar ook voor de meiden zijn we goed vertegenwoordigd. Leuk met retro poëzie plaatjes erop. Of leuk met patchwork vogelhuisjes of Roodkapje met haar vriendjes uit het dierenbos.

Een babykamer maak je helemaal af met de mooie lampen met sterren of ruitjes. Leuk in zilver met grijs of lief zijn de wandlampjes met ruitjes en een schattig uiltje in het midden.

Kinderlampen

Wilt u een lamp op maat gemaakt hebben? Dan kan ook, stuur ons een mailtje via het contactformulier op de website en laat uw ideeën weten. Zo kunnen we samen een mooie lamp creëren die uniek is voor jouw baby of kinderkamer.

In de collectie nachtlampjes vind je bij ons een variatie aan led lampjes in gezellige figuurtjes. Ze werken allen op batterijtjes welke zijn bijgesloten