Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Het Sprookjesconcert

Mijn meiden zijn allebei dol op sprookjes. Ieder weekend zitten ze al smachtend te wachten op Sprookjesuur ( Omroep Brabant ) en daarnaast worden alle sprookjes op televisie en in boeken verslonden alsof ze de boze wolf himself  zijn.

Al twee keer eerder gingen we met Pinksteren naar het Sprookjesconcert in Gorinchem. Dit jaar hadden we eigenlijk besloten om niet te gaan, maar last minute begon het toch weer te kriebelen. Last, maar dan ook echt last minute ( half uur voor vertrek ) kon ik via Marktplaats 4 kaartjes voor de 1e rang op de kop tikken voor 13 euro totaal. De normale waarde is 110 euro, dus dit alleen al was een sprookje op zich.

Behalve het Sprookjesconcert zelf met optredens van Geert Hoes, Maud, Ron Link en Sita was er ook een Sprookjesplein. Op dat Sprookjesplein stonden prachtige springkussens in de vorm van kastelen, maar er was ook de mogelijkheid om je te laten schminken, een draaimolen, treintje en een heuse catwalk, waar de kids zelf een modeshow mochten houden. Iedereen was immers uitgedost als hun favoriete sprookjesfiguur. Dat waren dus heel veel prinsessen op één dag! Er was ook een Meet en Greet met de sprookjesfiguren. Sommige 'bekenden' hebben we maar subtiel overgeslagen, want anders was het sprookje door de drukte misschien een nachtmerrie geworden. De meiden zijn wel met Geert Hoes op de foto geweest, maar ook met Klein Duimpje, Roodkapje, de boze wolf en noem maar op. Daarnaast mochten ze poseren naast levensechte snoepjes voor het Snoephuis van Hans en Grietje.

Kortom: dit Sprookjesconcert was echt een sprookje!

 

 

10 jaar geleden

Ja, het was ook echt super!

10 jaar geleden

mn nicht is ook met dr kindjes geweest en ook die hebben enorm genoten

10 jaar geleden

Dank je wel! :D

10 jaar geleden

Zeker extra genieten! ik hou van koopjes. Ik heb voor mijn dochter gisteren een jurkje en jasje (nieuw) besteld voor 14 euro (van 80 euro) kan ik ook heel erg van genieten haha. En zo'n smiley net als op facebook dus deze is :D is gewoon : D achter elkaar ;-)