Snap

Het speelgoedboek van ToyChamp!

Haal hem nu op of bestel online

Ik vind de maanden november en december altijd super fijn. De feestdagen komen eraan en overal is gezelligheid en zijn er lichtjes. Stiekem zijn deze maanden ook mega druk. Keet is 3 november jarig en Senn is 3 december jarig. Vervolgens is het pakjesavond, komt mijn verjaardag om de hoek, brengt de Kerstman nog een bezoekje aan Nederland en voordat je het weet sta je te proosten op het nieuwe jaar. Je knippert één keer met je ogen en hoppa, de maanden zijn voorbij.

Cadeau inspiratie 

Stiekem begint de voorpret al in oktober. Ik ben dan al bezig met het kopen van cadeaus, welke ik gedurende het jaar bedenk en voor spaar. Ik koop ze vaak wel pas rondom oktober, dit omdat we dan echt zeker weten dat hetgeen wat we bedacht hebben ook nog leuk is voor de kindjes. Plus! De speelgoedboeken komen dan uit, dat zorgt weer even voor extra inspiratie haha :’) Ik vind het bijvoorbeeld voor Senn nu erg lastig om leuke cadeaus te bedenken. We hebben al zoveel en te veel speelgoed vind ik echt niet nodig. Dus zo’n speelgoedboek is een goed idee. Ik laat Senn eerst aankruisen en vervolgens kijken wij wat nog een leuke aanvulling is. 

Het Grote Speelgoedboek 

Afgelopen week hebben wij het Grote Speelgoedboek van ToyChamp opgehaald in de winkel. Je kunt hem nu ook online bestellen en gratis thuis laten bezorgen, hierin staan nog weer net andere ideeën dan in andere folders. Leuk! Ook in de winkel heb je trouwens een super uitgebreide collectie aan speelgoed. Voor Keet vonden we een leuke pop en op haar lijstje heb ik poppenkleertjes gezet, in deze winkel hing zoooooo veel. Dat is alleen maar super leuk. Voor Senn gaan we als vanouds voor auto’s, daar wordt hij het meest gelukkig van. Dan doen we dat. 

Een kinderhand is snel gevuld, we gooien dus zeker niet met te veel geld. Scheelt dat even dat ze hier ook nog eens lekkere aanbiedingen hebben. 😉 Zelf het Grote Speelgoedboek bemachtigen? Hij ligt nu in de winkels én is gratis online te bestellen

Liefs, Erin

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ToyChamp. 

10 maanden geleden

😍