Snap

Het is bijna Vaderdag!!!

Op school zijn de kinderen al druk in de weer geweest om iets moois voor Vaderdag te maken. Zo trots als een pauw vertelt onze oudste zoon dat hij ‘iets’ heeft gemaakt. ‘Maar ik verklap het nog niet, want dan is het geen verrassing meer’. De dag duurde toch wel lang en hij kon het niet langer meer voor zich houden. ‘Mama, jij mag het wel weten hoor wat ik voor Vaderdag heb gemaakt, maar niet aan papa vertellen hè’. Hij fluisterde vol trots in mijn oor wat hij had gemaakt. Toch vond ik het heel knap dat hij nog niets tegen papa heeft gezegd. Want papa is zijn grote vriend!

Onze dochter zit in het 0-groepje bij groep 1 in en zij heeft ook iets moois gemaakt. ‘Ik ga het echt niet vertellen hoor, papa ziet zondag wel wat ik heb gemaakt’. Tot nog toe heeft zij het wel voor zich kunnen houden….

Het is zo leuk en vertederend hoe een kind om kan gaan met knutselwerkjes voor een speciale gelegenheid. De één wil het liefst van de daken schreeuwen wat hij heeft gemaakt en de ander die is er weer heel gesloten in en kan goed zwijgen.

Hebben jullie kindjes, die op school of peuterspeelzaal of op een kinderdagverblijf verblijven, ook iets leuks gemaakt voor Vaderdag? En vertellen ze daar ook over of kunnen ze het al goed verzwijgen?

10 jaar geleden

Quin kwam aan zetten met een cadeautje en riep heel hard "heb ikke maakt!" maar wat erin zat dat verklapte hij nog niet. Dus is nog een verrassing. Met mamadag had hij me op het kinderdagverblijf meegetrokken naar de hoek waar de cadeautjes verdekt opgesteld stonden te drogen en riep ook daar "kijk mama heb ikke maakt" en ze hadden geprobeerd uit te leggen dat ze niets mochten zeggen. Vond het wel heel schattig, en wist toen ook nog niet precies welke hij had gemaakt dus was alsnog een hele leuke verrassing.

10 jaar geleden

Hier ook wat gemaakt op peuterspeelzaal. Ik weet al wel wat het is maar hoe mooi het geworden is zullen we zondag gaan zien :D

10 jaar geleden

Onze kleine meid heeft ook iets op het kinderdagverblijf gemaakt. Ik zelf ben erg benieuwd naar wat het is, want dat weet ik ook nog niet, maar we zullen het zondag zien.