Snap
  • Kind
  • #peuter
  • #advies
  • #help
  • #teamnosleep
  • #slapen

Help mijn peuter wilt niet slapen.

Wauw, als baby sliep jij overal. We konden je zonder problemen meenemen en je sliep. Heeerlijkk! We zijn verwend denk ik..

Vanaf zijn 11e maand slaapt Niek niet tenzij het tussen ons in is. We zijn de hopeloosheid nabij. Hij slaapt lekker smiddags zonder problemen, flesje en hoppa vertrokken. Maar in de avond is het in slaap komen echt drama. Momenteel zitten we gemiddeld 1.5 uur naast zijn bedje tot daar hij slaapt & als je denkt je dat hij dan eindelijk slaapt, sluip je weg & ben je net beneden begint hij te JANKEN.. IK NIET MOE.. IK NIET SLAPEN.. ETC ETC.. hup kun je weer terug en weer een uur gaan zitten.

Je snapt vast wel dat we het niet meer weten, na ons inzien hebben we er alles aan gedaan, momenteel zijn we bek en bek af..

----

Onze genomen maatregelen :

Zitten naast hem 1.5 soms 2 uur tot dat hij slaapt

Diverse nachtlampjes en projectors

Slaapt tussen ons in

Liggen bij hem in bed tot dat hij slaapt

Adviezen opgevolgd van een osteopaat

Bed op onze kamer tijdelijk gezet

Bed meerdere malen in zijn eigen kamer gewisseld van kant.

----

Al met al onze avond is naar de knoppen, we komen niet meer aan ons samen toe, hij heeft het totaal in de hand, moedeloos ben ik.. Momenteel weten wij echt niet meer wat we kunnen doen.

Heb jij het idee, de uitkomst? Please let us know. We weten het nu echt niet meer en kunnen alle hulp goed gebruiken.. 

3 jaar geleden

Kijk eens bij bureau van slaap. Goede ervaring mee. Ze is ook te volgen op Instagram. Succes!!

3 jaar geleden

Hier ook zo, inmiddels onze dochter al 9 en slaapt nog steeds bij ons.... ze kan echt zelf niet in slaap vallen of als ze in de nacht wakker wordt lukt het haar niet zelf te slapen.... We hebben ook de moed opgegeven en op een gegeven Moment ben je blij als ze slaapt, en waar ? Dat maakte ons niet meer uit! Zoiezo als je kinderen Hebt wordt je tijd schaats, vooral als ze gaan puberen en ongeveer net zo laat naar bed gaan als jij zelf. Hier nog een meid van 15. We zijn niet van het laten huilen, hysterisch doen... we hopen gewoon dat het vanzelf over gaat... straks als ze ouder is zal ze toch niet meer bij ons willen liggen?

3 jaar geleden

Hebben wij toen hij baby was ook wel gedaan ind. We hebben nu diverse baby projectors gehad en helaas werkt 't allemaal niet. Hij wordt er juist wakker van en alert.. Ik ga het toch proberen je advies op te volgen, wellicht helpt het.

3 jaar geleden

Ik weet niet of het bij wat oudere kindjes ook zal helpen, maar ik zweer bij het afspelen van white noise geluiden. Dat helpt enorm bij onze dochter van 2 maanden. Het helpt haar bij het in slaap vallen en het doorslapen. Ik speel het gewoon via spotify af.