Snap

Help, mijn kind klimt uit bed!

Mijn zoontje is 20 maanden en klimt nu uit zijn ledikantje.. Wat moet ik doen?

Sinds vandaag klimt mijn zoontje uit zijn ledikantje. Hij slaapt in een slaapzak. Deze gaat hij op zijn gemak uit trekken, en vervolgens klimt hij over de achterkant van zijn bed eruit.

Wat kan ik hier aan doen. Ik las op internet dat sommige mensen dan overstappen op een peuterbed. Maar ik vind hem daar nog zo klein voor. Ben bang dat hij dat helemaal niet meer in zijn bed gaat liggen en blijft liggen.

Heeft iemand tips / advies voor me?

7 jaar geleden

Bedankt voor de tip! Het werkt inderdaad. Slaapzak binnenste buiten gedraaid, en hij heeft het opgegeven om uit bed te klimmen. Gaat nu weer heerlijk slapen! Bedankt!

7 jaar geleden

Zonder slaapzak klimt mijn dochter van 20 maanden ook uit haar bed. Wij doen haar slaapzak al een tijdje achterstevoren aan en het lipje van de rits duwen we aan het eind naar binnen. Nu probeert ze niet eens meer haar slaapzak uit te trekken... Hopelijk ook een oplossing voor jullie! En anders zou ik toch op een peuterbed overgaan....

7 jaar geleden

Bij ons zijn ze met 18 maanden over gegaan op een gewoon 1 pers bed. Hij weet nu toch al hoe hij eruit moet komen

7 jaar geleden

Bij ons zijn ze met 18 maanden over gegaan op een gewoon 1 pers bed. Hij weet nu toch al hoe hij eruit moet komen