Blog header image

Help! Frozen verdwijnt van Netflix!

Een klein blogje naar aanleiding van alle ophef over de verdwijning van Frozen op Netflix
peetje80
6 jaar geleden

Wij hebben frozen op dvd en standaard op een sticky staan zodat kinderen hier hem kunnen zien. Dus geen paniek in huize tieland. ahhaha

Kimdejong
6 jaar geleden

Gelukkig kan ik Frozen onderhand letterlijk meepraten. Maar goed wij hebben hem ook op DVD. Wij hebben ook Netflix, maar ik ben er absoluut niet verslaafd aan, sterker nog: mijn favoriete series hebben ze er niet eens. Ik blijf dan ook gewoon trouw aan mijn wekelijkse series op tv ;-)

Musketiertjesmama
6 jaar geleden

Haha ik ga hem ook maar aanschaffen op dvd vrees ik. Ik ben ook niet verslaafd aan netflix maar vooral aan het reclameloos tv kijken :-P

Lindsy83
6 jaar geleden

Wij hadden vorig jaar nog gewoon kabel tv en sinds een paar maanden pas digitaal. Netflix waag ik mij voorlopig nog nie aan. We hebben nog genoeg aan de gewone tv en de stapels dvd's :)

anoniem2017
6 jaar geleden

Wij hebben frozen op on demand en op dvd maar ik stimuleer verschillende films kijken. Ik volg nog veel gewoon op tv, want ben graag ouderwets haha.

Musketiertjesmama
6 jaar geleden

Haha leuk, al die reacties!

EvaD
6 jaar geleden

Hier kijken ze het nog niet echt, maar vond het ook wel jammer. Misschien nog snel even kijken de komende dagen ;). Nee, ik koop hem dan wel op dvd. En dat netflix, wij kijken ook niks anders meer. Geweldig!

rebo1982
6 jaar geleden

Goed, één ding is zeker. Heel erg verslaafd zijn wij nog niet aan Frozen. Ik was nog niet helemaal op de hoogte. We gaan zien hoe ons leven zonder de kou gaat ;)

Blog header image

Brrr, wat is het koud!?

Ben jij een zomer of een winterpersoon?

De ene week zaten we op 20 graden en nu is het komende week 2 graden. Wat moet ik aan? Ben ik de enige die het gewoon niet weet?