Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

heerlijk,die meivakantie

Heerlijk die meivakantie....maar wat kun je met drie kleine kids eigenlijk ondernemen zonder dat het te veel kost?Mijn man en ik hebben daar een tijdje over gebrainstormd en hebben een aantal leuke uitjes bedacht, die zonder een auto goed te doen zijn!

Allereerst is de kinderboerderij ontzettend leuk, Bijna in elk dorp heb je er een en de kids kunnen er heerlijk spelen! vergeet geen pakje drinken mee te nemen en een droge broek( voor de zekerheid) en misschien een doek om wat speeltoestellen een beetje droog te maken.

De bibliotheek is ook altijd een topper.Lekker boekjes lenen, beetje rondkijken, even voorlezen en je hebt echt een gezellig uurtje.

Eendjes voeren.Klinkt misschien simpel, maar daarom ook altijd leuk!Met een paar oude boterhammen en wat lekkers voor op een bankje, wordt het gegarandeerd een succes. Wij hebben op de vrijmarkt zelfs schepnetjes gescoord, dus dan wordt het wel heel spannend.( wel even opletten bij de waterkant natuurlijk)

En als laatste ......een feestje vieren.Zomaar....bijvoorbeeld omdat de pop jarig is, of omdat het lente is, of om een andere gekke reden....even goedkopen plastic bekertjes kopen, leuke bordjes erbij en dan lekker koekjes of cakejes bakken.Muziekje aan, kaarsje op het cakjes en met een spelletje zoals verstoppertje is het echt een feestje voor de kids( en jezelf).

Succes en geniet van de kleine dingen!

 

10 jaar geleden

Heerlijk he, de kinderboerderij is altijd zo leuk.Vandaag is er bij ons in het dorp schapen scheren, ook echt een belevenis!!

10 jaar geleden

Dierentuin moet in de laatste zin kinderboerderij zijn!

10 jaar geleden

Jaaa, wij genieten hier ook volop van de meivakantie! De oudste had gisteren een kinderfeestje in de dierentuin en ik ben toen met de jongste gaan picknicken in de dierentuin. Was super!