Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Heb ik alles? Niets vergeten?

Op vakantie gaan, de dag voor en de dag van het op vakantie gaan is het een kippenhok hier!

Einde is het zover, vandaag gaan we met het vliegtuig naar Turkije voor 4 weken. Ik neem me altijd voor niet te gaan stressen en alles rustig aan te doen, maar als het moment daar is loopt me hoofd over!! Ik stop nog van alles in me koffer, dingen die ik tegenkom en eigenlijk niet mee wilde nemen stop ik er toch voor de zekerheid nog in! Aarrghhh. En mijn man maakt zich zoals altijd nergens druk om, ik ben de regeltante in ons gezin. Meneer gaat gerust een uurtje voor vertrek naar het vliegveld een douche nemen en uitgebreid ze haren in model brengen...Ik probeer maar rustig te blijven en schrijf het even van me af in deze laatste blog voor mijn vakantie ;-) . Mijn dochter voelt het gespannen gevoel hier in huis hangen en is constant op de bank aan het springen. Ik laat haar maar gaan, en kleed haar straks aan voordat we weggaan (zodat ze zeker schoon is als we gaan). Ben blij als we straks onderweg zijn naar het vliegveld en snel onze koffers in kunnen checken. Dan eindelijk RUST! Genoeg cadeautjes en lekkere dingen in mijn handbagage, mijn dochter zal zoet zijn hoop ik!

Gister hoorde ik trouwens dat ik een Liedjesboek van Fisher prijs gewonnen heb met mijn blog! Hartstikke leuk! Weet niet op welke manier ik mamaplaats kan bedanken dus doe ik het ook maar via deze weg!

Dus lieve medebloggers ik ga even het land uit en ben weer terug over 4 weekjes! Geniet van het mooie weer die deze week nog beloofd is en tot snel!

10 jaar geleden

hele fijne tijd gewenst meis! geniet van je vakantie en hopelijk kun je ook lekker bijkomen ;) Het weer is heerlijk nu, niet te heet en ook niet koud ;)

10 jaar geleden

Fijne vakantie!!

10 jaar geleden

Fijne vakantie :)

10 jaar geleden

Een hele fijne vakantie toe gewenst en tot over 4 weken!!