Snap
  • Kind
  • halloween
  • droetkerbakken
  • Dekleinethuisbakkers
  • Herfstmetdroetker

Halloween bakken

-Jesse is helemaal gek op heksen en spoken -

Al weken heeft hij het over Halloween en ik dacht nu het bijna zover is kunnen we met de spookbrownies al helemaal in de sfeer komen. Ik vind het altijd heel fijn om tijdens het ochtendslaapje van Seph iets leuks met Jesse samen te doen. Even tijd met zijn tweeën en alle aandacht voor hem. Koken en bakken vindt hij superleuk. Ik laat hem veel zelf doen, ik doe het meestal even voor en dan begrijpt hij het wel al. In de keuken aan de slag gaan is natuurlijk super interessant en al helemaal als we dan ook nog met Halloween als thema aan de slag gaan.

Om het echt een herfsttintje te geven heb ik stukjes pompoen toegevoegd aan het mengsel, en extra stukjes chocolade voor nog meer smeuïgheid

Op de verpakking staat dat de baktijd 45 minuten is, dit hou ik aan en als het tijd is zet ik de oven uit en dek de brownie af met aluminiumfolie. De brownies laten we in de oven staan met de ovendeur open. Wordt ie lekker smeuïg van, vinden wij hier heerlijk!!

Als versiering wilde Jesse graag iets met spoken. Daar leken mij het witte glazuur en de suikeroogjes prefect voor. Ik heb het glazuur niet verwarmd zodat deze nog goed dik zou zijn. Deze was daardoor beter te doseren en zo kreeg ik een mooi druipeffect. Nadat het glazuur erop zat, lieten we de brownies even in de koelkast opstijven en daarna gingen de oogjes erop.

Nou dit ziet er toch superleuk uit!! En hoe ze smaken… Om je vingers bij af te likken!!

Welke variant gaan jullie maken? Deel het eindresultaat met #herfstmetdroetker + #dekleinethuisbakkers en volg @droetkerbakken_nl voor bak inspiratie.

En maak kans op een fantastisch bakpakket!!

2 jaar geleden

Griezelig zeg