Snap
  • Kind
  • Mama
  • Gezond
  • mama
  • ziekenhuis
  • gips

Hallo nieuw armpje en dag gips

Het is nog net geen 2 weken geleden dat het gips eraf is gegaan bij Quin. Wat vond hij het interessant dat het gips eraf mocht. Lees meer!

Ik zou het bijna vergeten want het went alweer zo snel. Het is nog net geen 2 weken geleden dat het gips eraf is gegaan bij Quin. De ochtend dat ik het tegen hem zei dat we naar het ziekenhuis gingen omdat zijn gips eraf zou gaan sprong hij een gat in de lucht. Hij zat al klaar in de auto toen wij onze jassen nog aan moesten doen. Gelukkig was papa deze week thuis gekomen dus konden we met zijn drieën naar het ziekenhuis.


Gips eraf!

In het ziekenhuis waren we snel aan de beurt. Toen de arts ons riep, deelde Quin haar meteen mee dat zijn gips eraf mocht. Maar dat moest wel bij mama op schoot gebeuren. Wat vond hij het interessant. Eerst werd er een gedeelte afgerold en vervolgens knipte ze het overgebleven gips los. Quin was er stil van, maar liet vol trots zijn "nieuwe" armpje zien, die niet mee was gebruind in de zon met de rest. Of we zijn gips arm nog mee wilden nemen? Nee, die mocht van Quin wel gelijk in de prullenbak. Hij was veel te bang dat die thuis weer om moest.

De eerste paar dagen heeft hij zijn arm ontzien omdat het nog steeds zeer deed. Een twijgbreuk heeft dan ook een jaar nodig om volledig te herstellen. Dus rust en niet klauteren en klimmen, is nog steeds nodig. Na twee weken begint hij nu pas zijn arm weer te gebruiken. Ook zijn glas kan hij weer optillen met links. Maar eten en kleuren dat gaat nog steeds met rechts. Gaat hij dan toch nog rechts worden of gewoon een beetje van allebei.