Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

groeipijnen met 2.5 jaar?

ons manneke wordt nu al een paar nachten achter elkaar huilend wakker en grijpt naar zijn benen zeggend dat ze pijn doen... groeipijnen?

al een 4tal nachten achter elkaar nu wordt onze zoon van 2.5 huilend wakker in de nacht, terwijl hij naar zijn benen grijpt en "ouwa" roept... toch maar richting dokter gegaan vandaag, en die zei dat het groeipijnen kunnen zijn, MAAR dat ie daar een beetje jong voor is.

voor de zekerheid toch maar bloedtesten doen en foto's maken...

Altijd al een hekel eraan om je kind geprikt te zien worden, maar vandaag helemaal een ramp.... De verpleegster kon zijn ader niet vinden en begon te wroeten en te zoeken met die naald in dat kleine armpje! Ik werd er gewoon misselijk van... Wat ben je dan als moeder machteloos terwijl je kind het uitgilt van de pijn...Ik weet hoeveel pijn het doet want ik heb ook rollende aders, die van mij moeten ze ook altijd zoeken :( .

Ik heb haar na de 3de poging gestopt want hij begon helemaal op te zwellen op die plek, en gezegd dat ze het bij zijn hand moet proberen... zo gemeen want het doet meer pijn in het handje, maar wat moet je?

Ik krijg nog het beeld niet uit mijn gedachten...

Zaterdag terug voor de resultaten, nu maar hopen dat het niets ernstigs is...

En ik mag de 3 uur lange suikertest ondergaan deze week,... joepie ;) Wat is zwanger zijn en moeder zijn toch zwaar soms :) (wel lekker het van me af te schrijven hier haha)

10 jaar geleden

Nou ben blij dat het in ieder geval niks ernstigs is..Zoals ik zei ik geef mijn kleine wel eens een sinasrpil (vind ze beter als een zetpil) en dat helpt altijd goed. Hopelijk is het snel over!

10 jaar geleden

de testresultaten van zijn bloed en rontgen fotos waren allemaal goed... dus het zijn idd groeipijnen... vervelend allemaal waar die ukkies doorheen moeten... :(

10 jaar geleden

Altijd zielig als zo'n kleintje geprikt moet worden..Weet er zelf helaas alles van..Mijn kleine meid is inmiddels 3,maar heeft ook vaak pijn in haar beentjes en word daar ook wakker van. Op een gegeven moment maar naar de dokter geweest en die zei "probeer haar overdag zoveel mogelijk te laten rusten". Eeeh ja zeg dat maar eens tegen een toen nog 2 jarig meisje wat van springen en dansen houd! Bij haar was/is het gelukkig niet elke nacht,maar als ze het heeft geef ik een sinaspril en masseer ik haar been even en meestal gaat ze dan weer lekker slapen. Ben een paar weken geleden bij de fysio geweest met haar,omdat het nog steeds niet over was en die zei dat ze een klein beetje last had van hypemobiliteit en dat dat wel een jaar aan kon houden,maar verder niet ernstig was.. Ik had daar zelf nooit aan gedacht..Hoop dat het snel over is! Sterkte in ieder geval ook met je zwangerschap!

10 jaar geleden

hm ok...ga eens kijken of de drukheid van de dag ermee te maken heeft... bah waar ze allemaal doorheen moeten al zo jong he