Snap

Goed voor je conditie!

Amper 1 jaar oud had ik mijn dochter voor de grap al een keer op het potje gezet en ja hoor, er kwam zo waar een plasje! Natuurlijk nog veel te jong en niet wetend hoe dat plasje daar kwam, maar het begin was er.

Nu, ruim een jaar verder en dus net de 2 gepasseerd, nieuwe ronde nieuwe kansen. Mijn dochter is een pittige tante die al goed kan praten en weet wat ze wil. Een prima basis om te beginnen met potjestraining naar mijn idee. Al een paar keer tussendoor op het potje gezet, maar vorige week echt begonnen met door te zetten. 

De eerste paar keren zat dochterlief zo'n anderhalf uur met het potje voor de televisie, maar het resultaat was er dan ook naar. Een plasje, een trotse dochter, plasje naar de wc brengen, doortrekken en natuurlijk een prachtige sticker plakken. Het begon met één keer per dag, maar dit werd al steeds sneller opgevoerd naar 3 vaste momenten. 

Op die vaste momenten kwam er niet altijd gelijk een plasje, maar toch altijd wel binnen 10 minuten. Totdat dochterlief afgelopen zaterdag in één keer gelijk nadat ze op het potje ging zitten een plasje deed, wow! En daarna nog een keer en nog een keer. Moeders mocht blijven lopen naar de wc om de plasjes weg te gooien. 

Nu, een paar dagen verder geeft ons schatje zelfs zelf aan wanneer ze een plasje moet doen, geweldig! Nog steeds mag moeders lekker heen en weer blijven lopen, maar dat is goed voor mijn conditie en de lijn. En oh, wat ben ik trots op mijn kleine meisje, dat ze met haar 2 jaar en 1 maand al zo ver is qua zindelijkheid!

9 jaar geleden

idd knap!

9 jaar geleden

Knap,hoor!