Snap
  • Kind
  • Mama
  • fiends

gemengde gevoelens - advies gevraagd

over een voorstel van mijn beste vriendin
6 jaar geleden

Ik snap wel dat je ergens twijfelt aan wat nou precies de reden is. Ik denk dat het goed is om aan te kaarten, alleen ik zou zelf wel goed nadenken over wat je eigenlijk precies wilt bespreken en hoe je dit gaat brengen. Is het het gevoel dat zij niet voor jou doet wat jij voor haar hebt gedaan? In dat geval; hoe moet zij weten dat het jou moeite kostte? Wat verwacht je nu eigenlijk van haar en van jullie vriendschap? Wil je eigenlijk wel dat de kinderen wellicht ook een band krijgen? Of gaat het meer om het contact met haar? Kortom; make up your mind! Wat wil jij, wat vind jij belangrijk en hoe draagt het bespreekbaar maken hiervan daaraan bij?! Succes!

6 jaar geleden

Tsja kijk ik ben vrij ouderwets. Als iemand waarmee ik het goed kan vinden, en met de kinderen, opeens zegt het hoeft niet meer hoor, dan ga ik me opvreten ? Maar in dit geval zeg jij dat het je wel uit komt. Wil je de vriendschap dan echt beïnvloeden? Het kan zijn dat ze je liever prive spreekt ipv in een drukke woonkamer, het kan zijn dat ze de moeite niet terug wil geven (6 kinderen heen en weer slepen is best pittig) Werkt het voor jou als je gewoon zegt joh ze wil liever 1 op 1 tijd met mij want dat gaat vaak mis als beide kleine kinderen heeft. Dan kan je het wellicht zo laten en gewoon die 1 op 1 aanpakken.

6 jaar geleden

Het is een half uurtje met de auto. Haar jongste en mijn oudste schelen een jaar. Dus die zouden straks prima samen kunnen spelen, alleen nu op leeftijd twee en drie is het verschil nog net iets te groot.

6 jaar geleden

wonen jullie ver van elkaar, zijn de kinderen vrienden van elkaar? was bij ons wel zo, ik speelde vooral met de jongste 2 en buurjongen en 10 tot 15 minuten met de auto, als die aanwezig was (mijn vader had wisselende diensten)