Snap

Geen idee voor jongensspeelgoed? Cars speelgoedauto's!

Soms snap ik het allemaal even niet zo goed. Vaders doen net of ze zich niet bemoeien met de aanschaf van speelgoed voor hun kroost. Dat is ook uit onderzoek gebleken. Ze bemoeien zich wel met groot speelgoed maar niet met het kleine speelgoed of met de kleinere verjaardagscadeautjes….tenminste, als je de onderzoeken allemaal moet geloven.

Wat blijkt nu? Bijna de helft van mijn klanten voor speelgoed voor kinderen van 0-4 jaar zijn….(tromgeroffel)….MANNEN! Zo grappig om te zien. Ben er overigens heel blij mee hoor! Op de een of andere manier belanden mannen, als ze jonge kinderen hebben, in hun tweede jeugd. Zou het daarom zijn dat de Cars speelgoedauto’s als warme broodjes over de online toonbank gaan?

Aan de andere kant begrijp ik het wel. Ze zijn ook wel errug leuk! Niet alleen om mee te spelen maar ook om te sparen. Zo kun je al kiezen uit 13 verschillende speelgoedauto’s van Cars en de komende maanden komen er nog steeds meer bij. Alle Cars speelgoedauto’s zijn los te bestellen en zijn € 10,95 per stuk.

Een greep uit onze Cars speelgoedauto collectie:

  • Cars Jeff Gorvette
  • Cars Raoul CaRoule
  • Cars Francesco Bernoulli
  • Cars Mater Takel
  • Cars Miles Axlerod
  • Cars Carla Veloso
Heb je geen idee wat je moet kopen voor je zoontje van 3 of 4 jaar? Kijk dan voor alle Cars speelgoed modellen op onderstaande link:

http://bit.ly/xx3TFz

11 jaar geleden

hahaha, wel grappig hoor want hier heb ik ook een vader die ik af en toe echt terug moet fluiten omdat hij te veel speelgoed wil kopen. Hebben wij ook een dochter die gek is op auto's en auto racen en treinen dus dat maakt het dubbel zo leuk om speelgoed te kopen. het gaat van puzzels naar auto's en stickerboeken van dora hoor.........zo geweldig :D