Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Gamen met een Baby

in de avond uurtjes als ze lekker ligt te slapen, zit deze mama zo nu en dan eens achter de pc. Want gamen met een baby kan natuurlijk niet.

Gamers kun je onderverdelen in 2  soorten, de Casual gamer en de Hardcore gamer. De casual gamer  is de gamer die zo nu en dan spelletjes speelt denk aan games op de Nintendo DS, Facebook of op de PC Zylom of Denda games. En dan heb je de hardcore gamer nog. Dit is de gamer die bijna zijn of haar gehele vrije tijd steekt in het spelen van games.

Voordat ik getrouwd was mocht ik mij hardcore gamer noemen.

Samen met mijn man speelde ik World of Warcraft, dit is een MMORPG. Je speelt een personage in een online wereld en door middel van opdrachten uitvoeren of eindbazen verslaag word je hoger level. Voordat ik World of Warcraft speelde, was een fanatieke Counterstrike speelster. Samen met mijn team waren we zelfs aanwezig tijdens de Electronic Sports World Cup in Parijs in 2005. Naast het gamen zelf ben ik redacteur voor een website gericht op vrouwen die gamen. Kortom je kunt wel zeggen dat gaming mijn passie is.

Maar dan ga je een huis kopen, trouwen en krijg je een kleintje. En dan veranderd er een hele boel. Recentelijk kwam er een nieuwe uitbreiding uit van de game World of Warcraft. Enthousiast als ik was ben ik begonnen aan de game. Maar toen begon het, een klein meisje werd wakker en wilde natuurlijk spelen en mijn aandacht. Daar ging helaas mijn middagje gamen. Want wat er ook gebeurd, ons kleine meisje staat op de eerste plaats en andere hobby’s moeten daar plaats voor maken. Hardcore gamen is voor mij niet meer te doen.

Ik ben inmiddels een Casual gamer die Hardcore games speelt want ondanks dat we een kleine hebben in de avond uurtjes als ze lekker ligt te slapen, zit deze mama zo nu en dan eens achter de pc, slacht ik beestjes, of mannen met groot plezier af!

Ik ben eigenlijk wel erg benieuwd of er meer mama’s zijn hier die gamen. En zo ja wat spelen jullie? En hebben jullie er wel eens tijd voor? 

7 jaar geleden

ik gaaame oooook

11 jaar geleden

Ah joh voor je het weet speelt die kleine zelf ook mee :D bad-thoughts hihi

11 jaar geleden

ik was heel fanatiek met de wii maar we hebben hem helaas moeten verkopen om de auto te moeten repareren eind 2011. we hebben nu een xbox en daar doe ik nog niet veel mee. wel doe ik zo af en toe spelletjes met de facebook apps. candy crush, bubble saga en bubble safari.

11 jaar geleden

Wat leuk om te zien dat er hier meer mama's zijn die gamen! Ik had vanavond even willen spellen maar helaas ging dat niet door onze kleine meid die slaapt heerlijk :-)