Snap

Gaat jouw kind naar de peuterspeelzaal?

Ik zou graag de ervaringen van andere moeders willen weten over de peuterspeelzaal

Mijn oudste dochter is bijna 2,5 jaar. Ik wil als ze drie jaar is naar de peuterspeelzaal doen. Ik denk dat mijn dochter dit heel leuk gaat vinden en ik denk dat het ook goed is voor haar ontwikkeling. Gaan jullie kinderen ook naar de peuterspeelzaal? Hoe vinden jullie kinderen dat?

9 jaar geleden

Ah, dat kan ik me voorstellen dat je dat moeilijk vindt.

9 jaar geleden

De wenochtend ging goed, maar vanmorgen niet. Ze heeft 3,5 uur gekrijst, ik hoorde haar zn 40 meter afstand krijsen dus ik ging terug( had net doei gezegd) en ze is constant verdrietig geweest, mijn hart brak!!

9 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Ik hoop dat de wenochtend goed is bevallen en dat ze er met plezier heen zal gaan.

9 jaar geleden

Ik heb er nooit echt over nagedacht om onze dochter naar de peuterspeelzaal te doen tot dat het consultatie bureau vroeg in begin december of wij haar naar de psz wilde doen ivm dat onze dochter nog niet praat. We hadden er geen haast bij aangezien in Eindhoven je pas bij 2 jaar en 6 maanden naar de psz gaat. maar het consultatie bureau zei dat Eindhoven een nieuwe regeling probeert te maken en dat per 18 dec 2013 kindjes bij 2 jaar en 3 maanden naar de psz kunnen. Dit betekende voor ons dat per 18 januari onze dochter naar de psz ging, nu morgen op 21 januari begint ze dan ook echt :) Afgelopen vrijdag had ze haar wenochtend! ze gaat 11 uur in de week, 4 ochtenden, ze krijgt van de 11 5,5 uur gratis omdat ze nog niet praat. Ik heb er meer moeite mee dan onze dochter, want ja ik laat haar wel achter bij vreemde, ik moet ze wel vertrouwen maar voor haar is het goed, leren delen, omgaan met andere kinderen, taal, plezier enzovoorts.