Snap

Ga jij met de billen bloot bij het billetjes bloot spel?

Billetjes Bloot spel bevat 80 vragen om elkaar te plagen en tot denken uit te dagen, om met elkaar van gedachten te wisselen en te leren.

Spannende en filosofische vragen, geschikt voor kritische kinderen en andere mensen bij het billetjes bloot spel.

Samen filosoferen zorgt ervoor dat kinderen het geven van hun mening oefenen, actief luisteren, creatieve oplossingen bedenken en reflecteren op eigen ideeën en ervaringen.

Het Billetjes bloot spel

Het Billetjes Bloot spel bevat 80 vragen om elkaar te plagen en tot denken uit te dagen, om met elkaar van gedachten te wisselen, en om van elkaar te leren. Trek een vraagkaart en begin daarmee een gesprek, of speel om de punten en gebruik de antwoord kaarten. Wat gaan de anderen zeggen? En hoe beantwoord je zelf de vragen...

Voorbeeldvragen:

  • Vind je kinderen leuker dan grote mensen?
  • Vind je jezelf eigenwijs?
  • Ben je een snoepkont?
  • Vind je het goed als kinderen gehoorzaam zijn?
  • Zou je het leuk vinden als iedereen deed wat jij zei?
  • Denk je dat de waarheid bestaat?
  • Vind je dat je een opvoeding nodig hebt?

In alle spelvarianten zet het leerlingen aan tot nadenken, logisch redeneren en beargumenteren, waardoor hele leerzame en boeiende gesprekken kunnen volgen.

Kopen? Leuk om met je kinderen te filosoferen! Je koopt het Billetjes Bloot spel voor slechts €8,50 bij Blijfwijs.nl. Ga nu naar de website en bestel snel het billetjes bloot spel om deze met je kinderen te gaan spelen!

10 jaar geleden

Beste nahsuusje, dit spel kun je al heel goed spelen met kinderen van 8 jaar. De manier waarop zij naar de wereld kijken en dit soort filosofische vragen beantwoorden is vaak heel vertederend en verfrissend!

10 jaar geleden

klinkt origineel en wel voor de wat oudere kids.