Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Fotoshoot voor opa’s 65e verjaardag

Opa wordt 65 jaar. We hebben een fotoshoot gemaakt van de kleinkinderen.

Fotoshoot voor opa’s 65e verjaardag

Mijn vader, de opa van Jasmijn en Charlotte wordt maandag 4 november 65 jaar. Hij viert morgen, zondag 3 november zijn verjaardag.

Mijn zus had het idee om een foto te laten maken van de kleinkinderen. Van de week heeft zij mij gebeld en we hebben een fotoshoot gemaakt van de drie dames. Mijn zus heeft een dochter van bijna 1,5 jaar. Ik had verwacht dat Charlotte het niet zo leuk zou vinden. Zij was het beste te fotograferen van de drie dames. We hebben heel veel lol gehad. Het was best moeilijk om een goede te maken. Jasmijn wilde niet stilzitten. Sophie keek niet goed in de camera. Ik heb toen een ratel gepakt en heel veel herrie gemaakt en ze keken alle drie in de camera. Het is een mooie foto geworden. Mijn zus heeft de foto laten ontwikkelen bij de fotograaf en ze heeft deze vandaag opgehaald. Ze heeft de foto naar mij gemaild en ik vind het een geweldige foto geworden.

Ik ben heel benieuwd wat mijn vader van de foto gaat vinden. Ik denk geweldig.

Verder ben ik ook heel benieuwd hoe Charlotte morgen gaat reageren op het feestje. Ik heb onlangs een blog geschreven dat ze prikkelgevoelig is. Ik hoop dat ze het feestje een beetje leuk gaat vinden. We gaan rustig aan doen met haar.

10 jaar geleden

Dank je wel. Mijn vader was heel blij met de foto. En met mijn dochter Charlotte is het redelijk gegaan op het feestje.

10 jaar geleden

Tuurlijk is opa daar blij mee! Hoe zou het niet kunnen met 3 prachtige kleindochters, dan smelt je toch?! Nog gefeliciteerd en heel veel plezier! Dat met die prikkels van je dochter herken ik wel. Onze zoon heeft dat ik het begin ook gehad, het gaat nu gelukkig een stuk beter en kan hij zichzelf iets beter indekken.

10 jaar geleden

Dank je wel! We denken dat opa dit ook heel leuk zal gaan vinden. We hebben veel zin in de verjaardag! Jij ook een fijne dag toegewenst.

10 jaar geleden

Daar zal opa vast erg blij mee zijn. Alvast gefeliciteerd en een hele fijne dag!