Snap

Favoriet speelgoed van je kindje

Het favoriete speelgoed van mijn dochter.

Favoriet speelgoed van je kindje

Mijn dochter Jasmijn is al heel lang dol op haar badeendjes. Ze moeten overal mee naar toe. Als ze in het keukentje aan het spelen is of als ze gaat slapen. Jasmijn kan sinds kort trappen lopen. En dat vindt ze geweldig om te doen. Ze wil dan alleen maar de trap op en af.

Vandaag lag er nog een eendje boven en ik was de trap aan het aflopen en ze moest haar eendjes hebben. Ander speelgoed kijkt ze bijna niet naar om.  Als ze met andere kinderen aan het spelen is vindt ze het moeilijk om haar eendjes met andere te delen, want ze wil de eendjes echt voor haar zelf houden. Met mijn man speelt ze ook heel graag met de eendjes.

Verder heeft ze ook twee knuffels, haar honden die ze altijd bij zich wil hebben als ze gaat slapen.

Ik had als kind ook altijd een hond als knuffel en ik vind het leuk om te zien dat mijn dochter Jasmijn haar hond ook haar favoriete knuffel is.

Hebben jullie kinderen ook favoriet speelgoed. Wat is het favoriete speelgoed van je zoon of dochter?  Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

10 jaar geleden

Bedankt voor je reactie en fijn weekend!

10 jaar geleden

Hier spelen ze met veel verschillende dingen, maar Snoopy (loophondje), knuffels Haas en Eend en de voorraad auto's zijn 'heilig'

10 jaar geleden

Mijn dochter wijst vooral de dingen in het boek aan die herkenbaar voor haar zijn. Het blijft leuk.

10 jaar geleden

heeft toch wel wat he, als ze echt zelf gaan lezen