Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • gifts
  • kinderlampen
  • colourful

Fantasie wordt werkelijkheid met deze stoere lampen!

Fantasie wordt werkelijkheid met deze stoere lampen! Vanaf nu te vinden in de webshop de lampen van het merk “Kinderkamerlicht”! Ontvang nu een korting van 5% op alle lampen!*

Vorm en kleur Kinderkamerlicht biedt robuuste vormen. Detaillering is achterwege gelaten om rust uit te stralen. Er wordt hoofdzakelijk met enkele kleurstellingen gewerkt. Door het hout maar 1 maal te lakken blijft de houtnerf zichtbaar. Hierdoor is iedere kinderlamp van Kinderkamerlicht uniek.

Materiaal De kinderlampen zijn gemaakt van Spaans populieren hout (triplex) met aan de binnenkant gekleurde transparante kunststof stroken. De stroken zijn niet verlijmd en daardoor te vervangen voor een strook met een andere kleur. Het gebruikte hout is FSC gekeurd. De gebruikte verf of wax is waterdragend en dus volkomen veilig voor zelfs de allerkleinsten.

Licht Kinderkamerlicht hecht veel waarde aan de lichtuitval. Alle kinderlampen zijn vormgegeven voor optimale lichtuitval. De kinderlampen zijn handgemaakt en geschilderd, de voorkanten zijn met behulp van lasertechniek gesneden en alles is volgens de geldende CE-richtlijnen geproduceerd. De kinderlampen zijn expliciet bedoeld voor gebruik met spaarlampen. Gloeilampen zijn niet bruikbaar.

De lampen zijn voorzien van een achterkastje dat alleen van boven open is. Dit zorgt voor een kwalitatieve uitstraling met s’avonds een focus op de verlichte delen. Wanneer de kinderlampen niet aan zijn, vormen ze een originele en authentieke wanddecoratie.

Modellen Er zijn -vooralsnog- vijf modellen kinderlamp beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. De kinderlamp KASTEEL spreekt voor zich. Laat uw kind dromen van jonkvrouwen en ridders. De kinderlamp LEEUW is krachtig. De koning van de jungle op een schild in je kamer! De kinderlamp TOREN is een (kerk) toren. Droom van een mooi uitzicht en wellicht zeer herkenbaar voor kinderen vanuit de directe omgeving. Een vergezicht op het leven.. De kinderlamp FIGUREN beeld basisvormen uit die het leerproces stimuleren. Herkent u de vormen uit uw jeugd? De kinderlamp PADDESTOEL tenslotte behoeft weinig uitleg. Waar is die kabouter?

Tot ziens in de webshop! Groetjes Jeannette Colourful Gifts

Neem ook een kijkje in mijn andere webshop: Colourful Toys voor online kinderspeelgoed!

*Let op! De actie loopt t/m 30 Maart 2012. Gebruik de vouchercode: babyplaats-kinderkamerlicht