Snap
  • Kind
  • vitamines
  • weerstand
  • vitaminfit

Extra vitamines in de herfst en winter

Een beetje extra weerstand kan geen kwaad in de herfst en winter. Wij persen vaak verse sinaasappelsap, heerlijk!! Jesse hielp altijd al en nu doet Seph ook gezellig mee. Is echt ons plekje op het aanrecht. Samen eten maken, wat snacken en ondertussen naar buiten kijken.

Wij eten bijna geen vlees en vind het daarom extra vitamines en mineralen te nemen zoals bijvoorbeeld ijzer. De druppels van @vitaminfit_nl zijn helemaal vegan en helemaal natuurlijk. Dit past zo goed bij onze levensstijl. Wist je trouwens dat ijzer beter wordt opgenomen als je er vitamine C bij neemt. We doen de druppels erin en nemen er een beschuitje met appelstroop bij. Gelijk ijzer uit voeding voor een optimale opname.

Ik krijg wel eens de vraag “werkt het echt?” Het is natuurlijk niet zo dat als je extra vitamines en mineralen neemt je gelijk een energie boost krijgt. Het is goed op cel niveau. Voor je algehele lijf en dat merk je niet perse op korte termijn. Naast gezonde voeding -die bestaat uit gevarieerd eten, veel verse groente en fruit, voldoende peulvruchten- gebruik ik voor de jongens en mijzelf het hele jaar door de druppels van VitaminFit. Ik vind het handig en fijn omdat het helemaal natuurlijk is en vegan.

Gebruiken jullie extra vitamines? 

2 jaar geleden

Vitamine C&D!